سلام به همه دوستان.
این اولین تایپیک منه لطفا کمکم کنید.
من می خوام یه مادر برد خوب برای گیمینگ بگیرم.بودجه ام تا 150 یا 170 میتونم بزارم.
چی پیشنهاد میدین؟
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان.
این اولین تایپیک منه لطفا کمکم کنید.
من می خوام یه مادر برد خوب برای گیمینگ بگیرم.بودجه ام تا 150 یا 170 میتونم بزارم.
چی پیشنهاد میدین؟
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haman9122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن خوش اومدین
خب مابقی قطعات چطور ؟
پردازنده ، رم ، پاور ، گرافیک کارت و مانیتور
اگر اینها رو دارین مشخصاتشون رو بفرمائین وگرنه ، سقف بودجه برای این قطعات ، به عبارتی کل بودجتون رو بیان بفرمائین تا بشه روشن تر راهنمائی کرد . برای 50-170 تومن مادربردهای زیادی از دو پلتفرم AMD و Intel میشه پیشنهاد داد.
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون.
راستش همنطور که گفتم سیستم رو برای بازی می خواستم.
نظرم این بود که اول مادر برد رو یه چیز خوب انتخاب کنم که بعدا برای ارتقاع مشکلی نداشته باشم.
بودجه هم تا 500 یا 600 می تونم هزینه کنم و فقط برا ی کیس.
نظرتون در مورد این دو مدل چیه:GA-P55A-UD7 گیگا و z68x-ud5-b3.
کدم بهترن لطف کنید قیمتم بدید ممنون.
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haman9122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
p55 که دورش تموم شده و z68 هم فکر می کنم هنوز وارد نشده
یه خورده دیگه یه لیست واستون تهیه می کنم
haman9122 (29-06-11), Over_Cracker (29-06-11), Rezasam1 (29-06-11)
عضو VIP شهرسختافزار
با این بودجه یه سیستم AMD سرحال واستون میشه بست ( سیستم Intel رو لیست کردم بالای 700 زدش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haman9122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mb=Asrock 870i cafe ~98
cpu = athlon2 635~105
ram = 2*2 1333 ~50
vga = Gainward 460GTX = 205
power = Green 430 Aue ~46
hdd=seagate 500 baa 12~ 52
odd=liteon 24x~27
case~23
حدود 600 تومن درمیاد
اگر خواستید میتونید مادربرد رو کمی بالاتر قرار بدیم تا usb3 ساپورت باشه و یا گرافیک کارت قویتری رو جایگزین کنیم ( با احتساب 20 الی 30 تومن افزایش بودجه )
کاربر شهرسختافزار
در مورد مین میشه گزینه های بهتری هم پیشنهاد بدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت گرافیک رو میشه کم کرد در عوض مین یا cpu و یا رم های قویتری رو انتخاب کرد؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ببینید دوست عزیز ازراک الان بردهای بدی رو تولید نمیکنه ؛ و برد معرفی شده از بهترین های ازراک هستش ، ولی در مقابل قیمت متعادلی رو داره ، ولی اگر از این برند دل چرکین میشید ، میتونیم یه مدل از برند MSI معرفی کنیم ، معادل این برد از گیگا یا ایسوس قیمت بالایی دارن ، به هر حال مدل پیشنهادم میتونه با این جایگزین بشه : MSI 870A-G54 قیمت تقریبی حدود 140 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haman9122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم : در حال حاضر 4 گیگ کاملاً کفایت کارهای روزمره رو میکنه و اضافه رم هم خواهید آورد و چون فرمودین گیم بازی می کنید کاملاً کفایت کارتون رو داره و گیم های حال حاضر بیش از این به رم نیاز ندارن و مادربردتون تا 16 گیگ رم ساپورت میکنه که می تونید در آینده رم سیستم رو ارقاء بدین ، اما در مورد گرافیک ، با توجه به اینکه فرمودین گیم بازی می کنید یه گرافیک متوسط در نظر گرفتم تا در آینده مشکلی از بابت گرافیک براتون پیش نیاد ،والا می تونیم با یه گرافیک 70 الی 140 تومنی ( با توجه به کاربری و بودجتون ) اون رو تعویض کنیم . پردازنده 4 هسه ای هستش و کاملاً کفاف بازی های روز الان و چند سال آینده رو میکنه و در آینده می تونید با تهیه یک کولر مناسب اون رو حسابی آور کنید و ازش استفاده کنید .
پ.ن : یا این برد به قیمت حدود 120 از گیگا MA770t ud3
یا معادلش از ایسوس به قیمت حدود 113 : m4770td
خودتون قضاوت کنید ، چیپ 870 رو بزارین و به قیمت بالاتر چیپ 770 رو خریداری کنید ( زیاد عاقلانه نیست)
در حالی که با قیمت 120 تومن این برد رو هم میتونید از ازراک تهیه کنید که usb3 هم داره : 880gxh usb3 یا 870a-g54 از ام اس آی رو بخرین که از همه سرتره
haman9122 (29-06-11)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید این 870 مگه همون 770 نیستش؟
به نظر شما این مدل از cpuهای AMD , دورش تموم نشده؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نیست چیز دیگه ای بهشون پیشنهاد بدین؟!
haman9122 (30-06-11)
عضو VIP شهرسختافزار
چرا دورش تموم شده ؟ در حالی که هنوز نسبت به قیمتش بهترین کارائی رو میده ؟ اگر بخوایم از سری فنوم پیشنهاد بدیم بیشتر بودجه کاربر رو میگیره و در مقابل یه دوهسته ای نصیبمون میشه که از کارائی سیستم تو اکثر کاربریها کاسته میشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haman9122 (30-06-11), MR TASH (02-07-11), Over_Cracker (29-06-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks