فقط cpu رو بجای 640 می تونی فنوم چهار هسته ای 955 بگیری و اگر هارد رو هم 1 ترا بایت بگیری بهتره چون 67 تومن هستش و با 17 تومن اختلاف قیمت با 500 ارزشش رو داره
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
فقط cpu رو بجای 640 می تونی فنوم چهار هسته ای 955 بگیری و اگر هارد رو هم 1 ترا بایت بگیری بهتره چون 67 تومن هستش و با 17 تومن اختلاف قیمت با 500 ارزشش رو داره
کاربر شهرسختافزار
دلیل خاصی داره که cpu amd پیشنهاد می دید؟
به خاطر قیمت ارزونتر نسبت به intel هستش یا کارایی؟
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز ، اگر توضیحات کافی نبوده ، عذر می خوام ، اما سعی کردم در پست های زیر دلیل انتخابم رو کاملاً شرح بدم ، اگر براتون مقدور بود یه بار دیگه مرور کنید ، شاید جواب سئوالتون رو پیدا کردید. من خودم به شخصه اگر بودجه ی کافی داشته باشم ترجیح میدم یه سیستم سندی بریج بخرم تا AMD.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haman9122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
#3 تعیین سقف بودجه و تعیین کاربری توسط شما !
8# تعویض مین برد بخاطر درخواست شما
11# دلیل انتخاب پردازنده بخاطر محدودیت بودجه شما !
13# پیشنهاد سیستم سندی بریج و عدم انتخاب اون بخاطر کاربریتون که محدودیت بودجتون انتخاب اون رو محدود کرده !
بعد تو پست #21 بودجتون رو تغییر دادین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الان به کدوم ساز ... ؟
Rezasam1 (01-07-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haman9122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما اول یک نگاه به عنوان تاپیک بندازید بعد پست اول از خرید مادربورد 150 تا 170 سوال کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقتی این سوال و میبینم فکر میکنم که طرف کل تاپیک ها رو مطالعه کرده cpu رو انتخاب کرده ولی تو مادربورد به نتیجه نرسیده !!
وقتی مادربورد 170 تومنی درخواست کردن پس من کمترین پیش خودم فکر میکنم حتما cpu هم حداقل 170 برمیدارند
. شما چی فکر میکنید ؟
بعد چند بار سوال متوجه میشیم دوستمون کیس کامل میخوان دوباره می فرمایند case و odd نمی خوان
من سیستم سندی i3 2100 هم پیشنهاد دادم با کیس و درایو دقیق 150 موند برای گرافیک
آیا گرافیک 150 تومنی برای مانیتور 19 ایشون کافی نیست ؟؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haman9122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما اول یک نگاه به عنوان تاپیک بندازید بعد پست اول از خرید مادربورد 150 تا 170 سوال کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقتی این سوال و میبینم فکر میکنم که طرف کل تاپیک ها رو مطالعه کرده cpu رو انتخاب کرده ولی تو مادربورد به نتیجه نرسیده !!
وقتی مادربورد 170 تومنی درخواست کردن پس من کمترین پیش خودم فکر میکنم حتما cpu هم حداقل 170 برمیدارند
. شما چی فکر میکنید ؟
بعد چند بار سوال متوجه میشیم دوستمون کیس کامل میخوان دوباره می فرمایند case و odd نمی خوان
من سیستم سندی i3 2100 هم پیشنهاد دادم با کیس و درایو دقیق 150 موند برای گرافیک
آیا گرافیک 150 تومنی برای مانیتور 19 ایشون کافی نیست ؟؟
کاربر شهرسختافزار
ببخشید این 870 مگه همون 770 نیستش؟
Administrator
سلام
پست های اضافی پاک شدند.
در این انجمن قطعا پست هایی ارزشمند هستند که بر اساس منابع معتبر و علمی باشند.
لطفا از بیان حرف های بی اساس و بی منطق خودداری کنید.
اگر هم نظری دارید در چارچوب ادب و با رعایت احترام میتونید بیان کنید.
در آخر هم توجه داشته باشید پستهای مشاوره ای صرفا به عنوان یک پیشنهاد هست و در نهایت این صاحب تاپیک هست که تصمیم نهایی رو میگیره.
سپاس
mehrdad_ab (03-07-11), Moein (03-07-11), PUMAOC (02-07-11), Rezasam1 (03-07-11), top1tip (03-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks