سلام
لطفاً کاربریتون ، حداکثر بودجه ای که تو اون یکی پست برای گرافیک کارت مد نظر گرفتید + سایر مشخصات سیستم رو ذکر کنید.
پاور + رم سیستم منظورم هستش
کاربر شهرسختافزار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
پاور هنوز معلوم نیست برای یک یوزر خونگی آماتور میخوام و حاکثر قیمت گرافیک 110
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
فقط main و cpu لطفا قیمت رو هم ذکر کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مادربرد حدود 65 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.amohseni برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو حدود 85 تومن
و اگه 210 فقط برای این دو قطعه میخواین هزینه کنید و مادربرد از برند ایسوس میخواین :
ASUS - M4N68T V2 حدود 100 تومن
cpu : athlon 2 x4 640 حدود 115 تومن
|
|
چرا AMD ؟ چرا Asrock ؟ پردازنده هاي AMD در هيچ رده اي توانايي مقابله با پردازنده هاي اينتل را ندارند و نخواهند داشت و همچنين هيچ برندي در مادربردها نمي تونه جاي Asus و gigabyte رو بگيره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خب دوست عزیز ، شاید حرف شما در چند سال پیش مصداق حال این قطعات میشد ، اما حالا وضعیت فرق میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برند ازراک سومین برند پرفروش در جهانه
پردازنده amd که معرفی کردم از آخرین نسل یعنی AM3 هستش ( دقت کنید که هنوز AM3+ وارد بازار نشده و اگر شده باشه به نسبت قیمت بالایی خواهد داشت )
اما در مقابل ، با این هزینه چه برد و چه پردازنده ای از اینتل رو پیشنهاد میدین که از دور خارج نشده باشه ؟
اگر دقت کرده باشین ، برند ایسوس معرفی شده در مقابل برند ازراک N68s3-ucc به قیمت حدود 40 هزار تومن گرونتره
پس چرا باید انقدر هزینه بیخود کرد ؟
گاهی وقتا جنس ارزون آدم رو به شک میندازه
اما در مورد این بازه قیمت ، بالاترین بازده رو میتونیم داشته باشیم
من خودم طرفدار برند ایسوس هستم ، اما دلیل نمیشه که علاقم رو فقط بخاطر دوست داشتن فدای پرفورمانس کنم ( بجای خرید چیپ 870 چیپ nforce رو به قیمت 100 هزار تومن بگیرم درحالی که با بهترین کیفیت به قیمت 55 تومن از برند ازراک ارائه میشه )
در مورد اینتل هم باید بگم ، سیستمی که میشه با این قیمت بست E5700 برپایه پلتفرم lga 775 هستش که مربوط به سال 2007 هست ( من 7 تا سی پی یو 5300 رو سال 2008 خریدم و با 15% اور کردمش 5700) و به کل از رده خارج شده
اگر پیشنهاد بهتری دارین ، ارائه بدین تا دوستمون بی نصیب نمونن
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام.ميخواستم يه سيستم ببندم.لطفا نظرتون رو در مورد قطعات زير بگيد و اگر گزينه بهتري در اين رنج قيمت هست ذكر بفرماييد. در ضمن سرعت خيلي برام مهمه.
M.B: GIGABYTE X58-USB3
CPU: Intel i7 950
بهتره که از پردازنده های سندی بریج استفاده کنید. مثل i5 2500 که کارایی بهتری داره. همچنین هزینه ی خرید مادربرد هم کمتر می شه و به صرفه تره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parham12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لینک مقایسه i5 2500 و i7 950
http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=100
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks