سلام دوستان من مادربردم خراب شده میخواستم از شما مشاوره بگیرم که به من یه مادربرد ارزون و خوش قیمت معرفی کنید مدل سی پی یوم doual corl e5300 هست ممنون میشم کمکم کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من مادربردم خراب شده میخواستم از شما مشاوره بگیرم که به من یه مادربرد ارزون و خوش قیمت معرفی کنید مدل سی پی یوم doual corl e5300 هست ممنون میشم کمکم کنید.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر من جای شما بودم ، یه برد دست دوم به قیمت حدود 30 تومن تهیه می کردم
اما اگر اصرا بر آکبند بودن مادربرد دارین ، g41m-p33
این برد MSI انتخاب بدی نیست به قیمت حدود 70
یا اگه کمتر خواستین
G31m-p21 از msi به قیمت حدود 55-50 بازم انتخاب خوبیه.
برند ECS رو پیشنهاد نمی کنم ، ایسوس و گیگا هم قیمتهایی به مراتب بالاتر دارند ،
اگر تعداد اسلاتهای pci کافی نبود بفرمائین تا مدلهای دیگه رو بررسی کنیم .
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون بابت راهنمای تون پس دست دوم تهیه میکنم بازم ممنون
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط موقع خرید دقت کنید که برد کاملاً سالم و تعمیری نباشه و به شرط تست بخرین تا بعداً من شرمنده شما نشم .
موفق باشین .
Rezasam1 (10-09-11)
کاربر شهرسختافزار
میشه لطف کنید و بگید که چه برندی رو میتونم 30 تومن بگیرم
عضو VIP شهرسختافزار
ببینید بیشتر بردهایی که با چیپ های g31-p41-p43 ارائه میشن رو میتونید با این قیمت بخرین . نظرتون بیشتر روی p41 یا p43 باشه که بعد از g31 ارائه شدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks