شهریار خان این قسمتی که شما گفتی رو من توی این برنامه پیدا کردم ولی همونطور که گفتید نمیشه چیزی رو تغییر داد
در مورد بایوس هم یک قسمت پیدا کردم و چندتا از IRQ ها رو نوشته و جلوش دو گزینه داره PCI Device و Reserved
کاربر شهرسختافزار
شهریار خان این قسمتی که شما گفتی رو من توی این برنامه پیدا کردم ولی همونطور که گفتید نمیشه چیزی رو تغییر داد
در مورد بایوس هم یک قسمت پیدا کردم و چندتا از IRQ ها رو نوشته و جلوش دو گزینه داره PCI Device و Reserved
آخرین ویرایش توسط shervin_aletaa در تاریخ 16-04-09 انجام شده است
|
|
कभी हार
این موضوع برای خود من هم جالب شده و دارم تحقیق میکنم در موردش . گویا برای Vista 64 بیت هنوز ابزاری وجود نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shervin_aletaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ای که اینجاست اینه که شما برای PCI-E می خوایند یا برای کار دیگه ای هست ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
شهریار خان بنده واسه PCI میخواهمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه کارت صدا دارم که وقتی روی این مادربرد میندازمش اگر زمان تاخیر رو زیاد نکنم وقتی که چیزی به USB ها وصل میکنی صدا قطع و وصل میشه ولی با PCI Latency Tool این مشکل رو حل کردم
حالا شما هم اگه چیزی پیدا کردی ممنون میشم کمک کنید
مرسی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks