دلایل را در پست های قبل عرض کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلایل را در پست های قبل عرض کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (18-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما فرمودین بخاطر قدیمی بودن پلتفرم و مادربرد. میخواستم ببینم چطوریه که با وجود قدیمی بودن ولی امتیاز بهتری کسب کرده و قویتر ظاهر شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما در کدوم بنچمارک قویتر دیدید . دلیل امتیاز بالاتر فقط به خاطر هسته بالاترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت قیمت هم به دلیل این هست . تکنولوژی جدید که به صورت نو تهیه میکنید با کالای کار کرده تفاوت دارد .
Intel Pentium G4400 vs Core2 Quad Q9550
alpac (18-12-16)
کاربر شهرسختافزار
عجیبه تو این سایتی که شما گذاشتین با اختلاف پنتیوم بهتره ولی تو سایتی که من دیدم و لینکشو میزارم بالاتره!!! بنظرتون دلیلش چیه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PassMark - CPU Performance Comparison
دلیلش هم تعداد هسته بیشتر پردازنده سوکت 775 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alpac (18-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks