با سلام خدمت شما دوست عزیز
بین این دو مدل که فرمودید زیاد تفاوتی نیست و از قابلیت هم گفتید هر دو مدل ساپرت میکنند ولی به نسبت مدل دلوکس بهتر هست
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
من یک مادربرد میخوام برای سیستم های مبتنی برمحیط مجازی Vmware Virtualization - Hyper-V
cpu:i7 930
ram:8 gb
فقط بین مدل مادربرد شک دارم اگر دوستان کمک کنن ممنون میشم
P6T Deluxe V2 یا ASUS P6T
در ضمن مادربرد باید از قابلیت intel virtualization پشتیبانی کند
دوستان اگر مدلی مدنظر دارن معرفی کنن
با تشکر
آخرین ویرایش توسط salam125 در تاریخ 27-07-10 انجام شده است علت: P6T Deluxe V2 یا ASUS P6T
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بین این دو مدل که فرمودید زیاد تفاوتی نیست و از قابلیت هم گفتید هر دو مدل ساپرت میکنند ولی به نسبت مدل دلوکس بهتر هست
Going To Change New HardWare Soon
nima_hl (28-07-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salam125 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجا که میدونم ویرچوال به مین ارتباط مستقیم نداره و عملکرد یکسانی با مادربردهای x58 ( بدون در نظر گرفتن برند و مدل ) در این نوع کاربری خواهید داشت
Extreme (28-07-10), JEskandari (28-07-10), pc_hex (28-07-10)
تو اونجایی که میدونم تمام مادربردهای این پلاتفرم از این تکنولوژی پشتیبانی کرده و اونهایی
هم که توی بیوسشان این تکنولوژی را ندارند بطور پیشفرض پشتیبانی آن را فعالکرده اند.
در حقیقت وجود این گزینه توی بیوس تنها زمانی بکار میاید که شما بدلایلی بخواهید آنرا غیر
فعال بکنید.
nima_hl (28-07-10)
سلام دوستان
با اجازه منم یه مدلی رو پیشنهاد کنم
به نظر من بهتره از مادر برد P6T Deluxe V2 استفاده کنی
چرا ؟
با اطلاعاتی که من دارم میدونم که هدف اصلی از ارتقای ورژن اولیه این مادر برد فقط و فقط تکمیل قابلیت intel virtualization بوده
و اصلی ترین خاصیت این مودل همین خاصیت اونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
B.m.B.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks