انتخاب خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم من اینه
CPU : Core i3 -550
MB: ASUS P7h55
RAM: 2*2GB Corsair 1600
VGA: XFX HD7750 1GB GDDR5
HDD: Seagate 2TB SATA 3
PSU: Green 430
Monitor: 20 inch 1600*900
میخواستم برای طراحی دوبعدی سیستمم رو ارتقا بدم سقف بودجه من 900 تومن هست
و در کنارش بازی میکنم
میخواستم یه سی پی یو و مادربورد رو ارتقا بدم !
خودم این دو قطعه رو انتخاب کردم .
Core i5-4440
MB: GIGABYTE GA-H81M-S2PV
آخرین ویرایش توسط Farc0da3lx در تاریخ 11-05-14 انجام شده است
|
انتخاب خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سی پی یو های ای ام دی چطوره کارایی بالاتری ندارن نسبت به بودجه من ؟
مثلا FX 8350 + MSI 970A-g45
همین پلتفرم اینتل بگیر . همین COREI5 4440 . مادربرد پیشنهاد میکنم بری سراغ H87 گیگابایت.این برد
GA-H87-D3H
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4491#ov
*MoJtAbA* (11-05-14), SajjadKhati (12-05-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردتون بنظرم هنوز خوبه و پیشنهاد میکنم یدونه پردازنده i7 8xx بگیرید و از همین مادربرد استفاده کنید
با 300-400 تومن مابه تفاوت پردازنده بودجه مناسبی برای ارتقاع گرافیک کارت خواهید داشت
اول نظرم همین بود ولی چنین سی پی یو کمیابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه جایی میدونید معرفی کنید من چون محل زندگی جایی که سخت افزار زیاد پیدا نمیشه
اگه سایتی فروشگاه آنلاین میشناسید معرفی کنید .
|
البته پیشنهاد نیما جای تامل و بررسی دارد . ولی به نظر هزینه کردن برای پردازنده ای که فقط کار کردش تو بازار موجود هست . دردسر های خودش رو دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (11-05-14), SajjadKhati (12-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks