MSI Z170A TOMAHAWK
من این برد را بیشتر میپسندم .
اگر بتونی این رو بگیری بهتره
MSI Z170A Krait Gaming
کاربر شهرسختافزار
|
|
DOOM999 (16-01-17)
کاربر شهرسختافزار
راستش همین الان وسط خرید از لیونم دیروز برد ازراک رو انتخاب کردم با باقی قطعات و درخواست کردم اسمبل کنن امروز تماس گرفتن گفتن ازراک مشکل داره و یه چیز دیگه جایگزین کن چک کردم دیدم قیمتی که دیروز به من دادن ۵۰ تومن پایینتر بوده از امروز حالا نگرانیم اینه که به خاطر اختلاف قیمت این حرفو زدن
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
DOOM999 (16-01-17)
کاربر شهرسختافزار
با این اوصاف چه کنم موندم همین ام اس ای رو بگم ببنده یا برم سراغ ایسوس پرو گیمینگ که البته ۱۰۰ تومن گرونتره یا اگه شما پیشنهادی تو این رنج دارین بگین ممنون میشم
amirsasanifar (15-01-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
هر دوتا مادربرد مادر برد های خوبی هستن ولی به نظر من اون ازراک بهتره چون آور کلاک قوی تری میتونی انجام بدی و کارت صدای نسبتا خوبی هم داره و به طور کلی ازراک داخل زد ۱۷۰ بسیار موفق بوده البته این نظر شخصیه منه
ولی اگر هم خواستی ایسوس بگیری پروگیمینگ نخر به جاش z170-a چون از پروگیمینگ بهتره و یکم ارزون تره چون پرو گیمینگ فقط قیافس ولی در کل من خودم z170-a دارم اگر میدونستم ایسوس اینقدر داخل اورکلاک گیر میده قطعا ازراک میگرفتم
ولی فراموش نکن ازراک فیتلیتی واقعا مادربرد قدرتمندیه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
amirsasanifar (16-01-17)
اگه به فکر طول عمری مادربرد گیگابایت Z170-HD3 رو بگیر
DOOM999 (16-01-17)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از همه دوستان بعد جمع بندی ایسوس z170_Aرو انتخاب کردم امیدوارم انتخاب خوبی باشه و ایسوس رو سفید در بیاد
کاربر شهرسختافزار
موفق باشی داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirsasanifar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم مادربردم همونه
بهترین و به صرفه ترین زد ۱۷۰ هستش به جورایی
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks