سلام
دوست عزیز سی پی یو شما چی هست؟
با توجه به عرضه شدن نسخه B3 از سری سندی فکر کنم انتخاب با سندی ها باشه ولی این باز بسته به سی پی یو که در حال حاظر موجود دارید میشه
دوستان من 2 عدد کارت گرافیکی EVGA460GTX DDR5 1G دارم میخوام این دو رد اس ال ای کنم و اور کلاک میخواست بدونم بهترین و به صرفه ترین انتخاب برای من برای خرید مادربرد از کدام برد است اینتل و یا ای ام دی . تا 200 هزار تومان هم میتونم هزینه کنم کمی هم بالا تر رفت مهم نیست متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
دوست عزیز سی پی یو شما چی هست؟
با توجه به عرضه شدن نسخه B3 از سری سندی فکر کنم انتخاب با سندی ها باشه ولی این باز بسته به سی پی یو که در حال حاظر موجود دارید میشه
New Season
Confocius (04-05-11), MR TASH (04-05-11), SARA wowstar (10-05-11)
سی پی یو هنوز نخریدم یک عدد دو هسته ای اینتل دارم فکر کنم زده بود رو جعبش 8400 فکر میکنم همین بود. اما میخوام به سندی بریج ارتقاء بدمش. اخه راستش رو بخواهید مادربرد قبلیم اینتل D975 XBX2 بود اما داشتم پین های سی پی یوش رو تمیز می کردم که بی احتیاطی کردم و 5 تا از پین هاشو لح کردم
آخرین ویرایش توسط MR TASH در تاریخ 04-05-11 انجام شده است
شما میتونید ASUS P8H67 خریداری کنید با قیمت 178 هزار تومان بر پایه H67
و یا ASUS P8P67 با قیمت 250 هزار تومان بر پایه P67
کاربر شهرسختافزار
هیچ کدام از این مادربرد ها ، از کانفیگ SLI پشتیبانی نمیکنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehrlp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از برند ASUS در حال حاضر میتونید مادربرد P8p67 Pro رو انتخاب کنید که کانفیگ SLI x8 x8 رو ارائه میده و واسه دوکارت GTX 460 کافی به نظر میرسه. اما با توجه به قیمتش به صرفه نیست و به جاش بهتره از مادربرد Asrock p67 Extreme 4 استفاده بشه که کانفیگ X16 ,X16 رو ارائه میده و واسه SLI گرافیک های قوی تر هم جوابگو هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سایز میکرو ASUS هم میشه مادربرد P8P67-M PRO رو واسه SLI x8,x8 انتخاب کرد که قیمتش با بودجه شما همخوانی داره.
mehrdad_ab (05-05-11), mohamad70 (05-05-11), MR TASH (05-05-11), SARA wowstar (10-05-11)
|
|
خیلی متشکرم ممکنه قیمت این مادربردهارو در بازار ایران به من بگین. بسیار متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SARA wowstar (10-05-11)
راستش یک مشکلی دیگی که برام پیش اومده خیلی ها هستند که به من میگن اس ال آی دو کارت گرافیکی 460 اصلا به صرفه نیست و یک شخص که خودش رو متخصص سایتی میدونه این حرف رو زده
ایا این حرف درستهممکنه سرعت خطی شما بعضی جاها بیشتر از 1 دونه کارت تکی باشه اما هر کدوم از این 460 ها عرض باندشون بتنهایی خیلی ضعیفتر از مثلا یه کارت 570 هست که باعث میشه بعضی جاها -مخصوصا هنگام استفاده از AA- فریم خیلی کمتری نسبت به یه 570 بگیرید، حداقل فریمتون هم پایینتر خواهد بود.
دوستان قیمت این 3 مادربرد رو لطف می کنید ممنونم
Intel Z68: Z68 Extreme4 Z68 Pro3 Z68 Pro3-M
من خودم قصد دارم برای اس ال ای کارتهای گرافیکیم از مادربرد Z68 Extreme4 استفاده کنم ایا این انتخاب درستیه و به صرفه است و یا از همون p67 Extreme 4 که دوست عزیزم معرفی کردند استفاده کنم.
آخرین ویرایش توسط MR TASH در تاریخ 09-05-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
زمانی که از کارت گرافیک مجزا استفاده میکنید،چیپست P67 انتخاب بهتر و جمع جورتر و همچنان توانایی های اورکلاک سلیس تری هستش.
کانفیگ SLI GTX 570 انتخاب بهتر و آینده نگرانه تری هستش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks