با توجه به انتظارات شما از سیستم یک pentium g3250 هم جوابگو کار شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
بین سری Celeron و Pentium و Core i3 کدوم رو انتخاب کنم؟کاربرد سیستم برای وبگردی حرفه ای به صورت عمده و تا حدودی تماشای فیلم در مانیتور فول HD و شنیدن آهنگ و احیانا کار با نرم افزارهای روزمره و عمومی در حد آفیس یا نرم افزارهای علوم نظری هست.
گیم و اورکلاک و کار با نرم افزارهای مهندسی و گرافیکی تخصصی مطلقا مد نظر نیست.
طبیعتا I3 بهتر از پنتیوم و پنتیوم بهتر از سلرون هست ولی با توجه به اختلاف قیمت(مثلا یک مدل پنتیوم 170 و یک مدل I3 حدود 370 تومن قیمت دارند) و انتظاراتی که من دارم کدوم سری رو پیشنهاد میکنید؟نمیخام برای چیزی که برام کارایی محسوسی نداره هزینه کنم
اینم بگم که قراره در این سیستم از یک SSD خوب هم استفاده بشه پس سرعت SSD و CPU باید متناسب باشند.از طرفی چون کار گرافیکی ندارم از گرافیک مجتمع بهره خواهم برد.
|
|
با توجه به انتظارات شما از سیستم یک pentium g3250 هم جوابگو کار شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
qatreh (21-05-15), خبات کریمی (21-05-15)
اگه 850Pro سامسونگ بذارم این G3220 براش گلوگاه نمیشه؟
نه ربطی نداره . ولی سیستم باید متناسب باشه . برای استفاده بهینه از این ssd به یک مادربرد با چیپ قوی نیاز دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
qatreh (21-05-15), SOHR@B (21-05-15), خبات کریمی (21-05-15)
منظورتون از استفاده بهینه و چیپ قوی چیه دقیقا؟اگه از این SSD روی H81 استفاده کنم چه مسئله ای هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلما عملکرد چیپ h81 نسبت به چیپ z97 در یک سطح نیست . این ssd شما برای بهره بردن از تمام سرعتش نیاز به یک مادربرد با چیپ قدرتمندتر دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مگه چیپ H81 مجهز به پورت SATA III نیست.خوب سرعت 850Pro دیگه از SATA III بیشتر که نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بنچمارکی دیدم میگذارم . فعلا مشغولم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
اختلاف چیپ ست ها از نظر درگاه های ارتباطی، صرفاً به تعداد درگاه ها برمیگرده و از نظر کارایی تفاوتی ندارن، هرچند تراشه I/O و بریج مادربردهای مختلف می تونه تاحدی کارای متفاوتی داشته باشه اما برای SSD مشکلی نداره. البته H81 فقط دوتا درگاه Sata 6Gb/s داره
همونطور که جناب AMD>INTEL عزیز فرمودن، برای کاربری شما همون پنتیوم کافی هست.
درسته جناب کریمی گرامی . بیشتر بحث من سر تناسب قطعات هست . وقتی ایشون مادربرد H81 رو که ارزونترین ایستگاه کاری 1150 هست رو انتخاب میکنند . پردازنده هم پنتیوم . خرید SSD 850 PRO سامسونگ با وجود مشخصات قطعات دیگه زیاد منطقی نیست . مادربرد اصلی ترین قطعه یک سیستم هست . که به نظرم باید تو خریدش نسبت به بودجه بهترین انتخاب رو انجام داد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks