Cooler Master Vanguard 1000W Gold
بله sli میشه .
سلام دوستان واساتید عزیز.میخوام یه سیستم جدید اسکای لیک ببندم با مشخصات زیر خواهش میکنم بگین پاور 850 براش بگیرم یا 1000.پیشاپیش از محبت تمامی شما متشکر وشپاسگذارم.
CPU:Intel® Core™ i7-6700 Skylake Processor
M/B:GIGABYTE Z170X-Gaming 5 LGA1151 Z170 Mainboard
RAM:Gskill Ripjaws z16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
VGA:ZOTAC GTX970 EXTEREME CORE EDITION---X2-SLI
SSD:Samsung 850 EVO 250GB SATA3 SSD
HDD:SEAGATE BARACUDA 1TB 64MB 7200 RMP
DVD/RW:PIONEER 24X DVR-S21FXV
MONITOR:SAMSUNG S24D590
CASE:RAIDMAX VIPER G II
CPU COOLER:GREEN GALACER 24OMM
NETWORK CARD:D-Link DWA-548 Wireless N300 PCI Express
FAN CASE:COUGAR VORTEX 120 MMX4
FAN CONTROLLER:AeroCool Touch V12XT
MOUSE:COUGAR 200M
KEYBOARD:COUGAR 200K
یه سوال دیگه:دوتا کارت زوتاکی که در بالا اسمشون گفته شده روی این مادر بورد SLI میشن؟
|
|
Rezasam1 (05-02-16)
ممنون از پاسخگویی سریعتون.
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید من یه سوال داشتم سیستمم اینه گرافیک gt630 4 gig ram6 cpu i3 moderboard h81m-c ب نظرتون کارت گرافیکمو بفروشم چه کارتی میتونم بهتر بگیرم در ظمن پاورمم 220v هستش یه کارتی میخوام ک هم بالا تر باشه هم رو پاورم جواب بده مرسی لطفا جوابمو بدین دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورتون رو درست قید کنید . در کیس رو باز کنید و مدل دقیقش رو بگید . احتمالا متفرقه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahmat06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (07-02-16)
کاربر شهرسختافزار
مدلش این هست model 1200wtc مارک sadataبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
پاور 200 وات هست . برای همین کانفیگ فعلی هم ضعیف هست . با این پاور سیستمتون به مشکل میخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahmat06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه پاور 430 کار کرده گرین تهیه کنید .
amir1378 (07-02-16), M3RS4D 50062 (07-02-16)
کاربر شهرسختافزار
مرسی داش اگ این پاورو تهیه کردم چه گرافیکی مناسب تره تا فریم بیشتری در بازی ها بگیرم مخصوصا بازی gta v ک این گرافیک فعلی ک دارم تحقیق کردم با این بازی سازگار نیست چه گرافیکی بگیرم مناسب تره برام مهم نیست این بازیرو حتما با فریم بالا بازی کنم فقط میخوام این بازی اجرا باشه و بازی کیفیت medium یا کمتر اجرا شه در کل بگم من سیستممو واسه همین بازی تهیه کردم حدود یک سالی میشه اما خیلی ناراضی ام ازش بیشتر از گرافیک چون قبلا حالیم نبود از گرافیک سر در نمیاوردم ولی الان یه چیزایی میدونم داش در کل ی راهنماییم کن مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل GIGABYTE R7 360 2GB DDR5 470برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahmat06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
داش این کارتی ک میگین با سیستمم مچ میشه مشکلی چیزی پیش نمیاد در ضمن قیمت این کارتم بگین قیمت پاور 470 نوش چقدره دست دوم چند بگیرم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks