بسیار عالی شما برای هر سخت افزاری که پیشنهاد میدید کلی سایت رو مطالعه می کنید و اولین نفری هستید که من دیدم به این شکل عمل می کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما کلا میریم تو مغازه میگیم 2 تومن پول داریم یه سیستم ببند کاری نداریم به این مسائل و همین می شه که آخرش شکست می خوریم یعنی از علم کمک نمی گیریم
لپ تاپ 4k یعنی 8 میلیون پیکسل و فول اچ دی یعنی 2 میلیون پیکسل این نشون میده لپ تاپ 4k با 6 میلیون پیکسل بیشتر چه کیفیت خیره کننده ای رو ایجاد می کنه البته مانیتور 4k هم داریم ولی متاسفانه قیمتش انقدر بالاست که امکان خریدش رو نداریم
من دقیقا نمی دونم Mini ITX چیه ولی اگه از mini منظورتون کامپیوتر کوچیک باشه نمی شه خرید چون لپ تاپ رو باید برای تدریس به دانشگاه ببره کامپیوتر رو که نمی شه
تفکرم تو هارد این بود که تو تا هارد بگیرم که اگه یکیش خراب شد اون یکی سالم باشه چون پروژه های مهم دانشگاه و پروژه های خودم رو می خواستم همزمان توی دو تا هارد بریم که اگه یکیش رو از دست دادم یکی دیگه داشته باشم
الان تو لیون نگاه کردم و نظرات مردم رو تو همه سایت ها خوندم این هارد رو در نظر گرفتم که زوجه و خرابی نداره WD Black 2TB 64MB Buffer HDD فقط از هاردهای دیگه گرونتره در عوض چون black است با کیفیته
من دیگه اینتل نمی خرم من می خوام Ryzen بخرم و اگه بتونم چند تا از این پروژه هام رو زودتر تکمیل کنم رایزن 8 هسته ای و 16 رشته ای می خرم خیلی هم قیمتش مفت درمیاد وقتی آدم می تونه رایزن 8 هسته ای بخره چرا اینتل 4 هسته ای بخره تمام تلاشم رو می کنم Ryzen 7 1700 رو بخرم خیلی قیمتش مناسبه در برابر i7-6800k و دو هسته هم از اون بیشتر داره چون ssd هم میگیرم فکر کنم ویندوز 3 ثانیه ای بوت می شه و نرم افزارها هم با یک اشاره باز می شن

Bookmarks