با سلام
من به تازگی مادربرد خود را از الایت 890 جی اکس ام-آ به ازراک 890 اف اکس دولوکس4 تغییر داده ام
و به عنوان یک یوزر نیمه حرفه ای به جریت می گویم نه تنها در قیاس با برند های msi elight- foxcon and.... also Asus هم در مقایسه با این برند کاملاً عقب تر است!!
استدلال من بر مبنای تست و مشاهدات عینی است
اولاً بدون نیاز به کنکاش از محتویات جعبه، وجود درگاه جفت یو اس بی 3 جهت نصب در جلوی کیس ، بعلاوه 2 درگاه دیگر در پشت ( جمعاً 4 یو ای بی 3 ) خازن های ژاپنی اصل ، 8 درگاه ساتا 6 Dr.cmos چندین نرم افزار کارا و مفید جهت اورکلاک واقعی و UCC -unlock cpu cores در بایوس سیستم و نیز تعریف 3 ستاپ جهت بایوس دلخواه که بهترین کمک برای اورکلاکر ها است و.... ده ها نکته مهم دیگر نمایانگر کارایی اساسی و بلا رقیب آن است
از نظر من تنها برند هم رده که صرفاً از جهت تعداد اسلات PCI-E بیشتر می باشد مادر برد Giga 890 fxa-ud7 است
گذشته از تمام مشهودات واضح برترین نکته ای که حقیقتاً توجه من رو جلب کرد و از انتخاب خودم منو بسیار راضی و خوشحال کرد نه سرعت به مراتب افزوده شده محاسبات و کارایی کلی
بلکه کیفیت اعجاب آور ، فریم های سریع تر و جزییات ایده آل در بازی های قوی و سنگین در مقایسسه با ایسوس و الایت بود
در نهایت 890 fx deluxe 4 و بزودی 5 که ساپورتر نسل سی پی یو های بولدوزر ای ام دی است جزو بهترین انتخاب ها است
و خوب است بدانید برند ازراک نام مقدم بر ایسوس بود که ایسوس بعدا آن را به ایسوس تغییر داد و البته برتد آن را جهت لاین مادر برد های high end حفظ کرد که نمونه آن همین است.
و نیز در صورت مولتی جی پی یو با 16x /16x ساپورت می کند و در صورت سه تایی 16x /16x /8x است
و در آخر قیمت آن در بازار رضا 220000 تومان می باشد
چهت اطلاع بهتر مجموعه سیستم خود را بیان می کنم
Main board: ASRock 890fx Deluxe4
CPU: Phenom II X6 1075T
Ram: 2*(2**Dual Geil 1333 ) = 8Gig
CPU Fan:Zalman CNPS 10 with 2 Fan 12cm
H.D.D= 2* 1TB-WD and HI\itachi
VGA: 2* Sapphire 5850 toxic -Multi Gpu
Power 750 XFX Black Edition - 80 silver plus
2* DVD-RW
Case: Green-Falcon

Bookmarks