در مورد دیدگاه افراد که باهاتون کاملا موافقم باید زمان بگذره تا این برند (ازراک) بتونه گنده کاریهائی که سالهای قبل تو بازار انجام داده از ذهنها پاک کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد آورکلاک قضیه اینه که بردهای ایسوس ، گیگا و MSI برای آورکلاک به صورت مجانی در اختیار آورکلاکرها قرار میگیره یا اینکه جوایز مسابقاتی که برگذار میکنند ارزش هزینه کردن را داره
ولی برد ازراک تا اونجا که میدونم در این قسمت بسیار ضعیف عمل کرده
گمان میکنم تنها کسی که برد ازراک را در ایران زیر ln2 برده من باشم که اونم برد به هزینه شخصی خریداری شد ( البته قرار بود برد بعد از آورکلاک توسط شاب تعویض بشه که اینکار صورت نپذیرفت و بنده کلی بابت اون برد خسارت پرداخت کردم که بماند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آرمان و نیما (Extreme) هم از قدرت آورکلاک و آپشنهای برد لذت برده بودن و تعریف قدرت آورکلاک برد را آرمان عزیز توی فروم هم نوشت
جالب بود که برد 890gx پا به پای بردهای حرفه ای (fx) گیگا و ایسوس رفت و یک مرتبه هم کلد باگ نکرد
به هر حال هیچ دلیل و انگیزه ای وجود نداره که یک کاربر بخواد برد ازراک را برای آورکلاک حرفه ای آزمایش کنه وگرنه حداقل بردهای سری اکستریم و دلوکس مرد این کارزار هستند

Bookmarks