بله دقیقا مشکل اینه که برندهای خوش نام(asus ,gigabyte,...) در ایران با قیمتهای بسیار بالاتری از قیمت های جهانی شون ارائه میشن و همین مساله باعث میشه که کاربرا اندکی کیفیت بهتر این برندها رو فدای قیمت بسیار بالاتر اونا کنن به عنوان مثال چند ماه پیش بنده میخواستم برد x58 بگیرم و نظرم روی asus p6x58d-e بود ولی وقتی رفتم برای خرید (پاساژ ایران) قیمت اون رو پایه 350 بود در حالی که تقریبا (97% مدل ایسوسی)همون امکانات را از برند asrock با فیمت 270 گرفتم یعنی مدل asrock x58 extreme3 با بررسی هایی که کردم تنها مشکل این بورد توانایی محدود در ارائه صدای با توان بالاست و هیچ مشکلی با این بورد نداشتم تمامی خازن هاش هم polymer solid است و براحتی هم اورکلاک کردم (مثل آب خوردن پردازنده i7 930 رو روی 4 گیگا هرتز بردم با فن cooler master 1216x) فکر کنم shobtech هم این مساله رو حالا فهمیده که بردای asrock خوب فروش میرن قیمت هاشو بیشتر کرد . در ضمن همون موقع خرید (چند ماه پیش) وقتی قیمتهای جهانی دو برد asrock x58 extreme3 و asus p6x58d-e رو مقایسه کردم اختلافشون تنها 5 دلار بود .در کل بنظرم بردای asrock extreme بردای خوبی باشنASROCK 880GM-LE\USB3 این برد همه این قابلیت ها بجز صدا رو نداره البته آنلاک داره و USB3 که 89 قیمت داره با 2 سال گارانتی شاب که MSI نداره> من برند MSI رو دوست دارم اما به نظرم قیمتاش غیر منطقیه
موفق باشید

Bookmarks