سلام به همه دوستان
در یک تاپیک مظاهر گرامی اینگونه نوشتن
ببین مظاهر جان من به عنوان یک مشاور باید یک سیستم به شخص مشاوره گیرنده پیشنهاد بدم و اگر بخوام به قول شما چند مادربرد را به شخصی که احتمالا تخصص دیگری به جز کامپیوتر داره معرفی کنم به جز گیج کردن بیشتر اون شخص هیچ کار دیگه و در نهایت کمکی انجام ندادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس ما باید بین خودمون بحث کنیم و به یک توافق برسیم تا نیاز نباشه در تاپیکها دیگران از همدیگه انتقاد کنیم
بنده عرض نمیکنم همه بیان مادربرد ازراک پیشنهاد بدن ، خیلی پسندیده هستش که هر شخص بسته به تجربیات و دیدگاههای خودش یک سیستم پیشنهاد بده و شخص مشورت گیرنده هم با دانش یا علایق خودش یکی از پیشنهادها را انتخاب کنه ( مثلا من مادربرد ازراک پیشنهاد بدم شما ایسوس )
باور بفرمائید بنده دلم میخواد چند نفر گیگا ، ایسوس ، بایوستار فن بیان تو فروم تا باهم شروع به بحث کنیم و به دانش خودمون اضافه کنیم
ولی حالا بر گردیم سر اینکه من چرا چسبیدم به ازراک و ول نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش بسیار سادس چون ازراک در اکثر بازه های قیمتی از هر لحاظ از دیگر رقبای خودش بیشتر از یک سروگردن بالاتره . میگید نه با هم بحث مبکنیم
شما 2 مادربرد از برند بایوستار و ایسوس در مقابل 870extreme3 قرار دادین که با اجازه هر سه مادربرد را با هم مقایسه میکنیم ( لینک مشخصات به تصاویر لینک شده )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مزایای ازراک نسبت به ایسوس
1- خنک کننده ماسفت
2- سوکت 8 پین تغذیه مادربرد
3- امکانات آورکلاک حرفه ای ( debuger - reset - on/off - clearcmos )
4- کراسفایر 8x/8x
5- جک 6 تائی و چیپست صدای بهتر
6- esata3 و IEEE 1394 Port
مزایای ایسوس به ازراک
1- پشتیبانی از IDE
من به شما قول پیشاهنگی میدم مادربرد ازراک با این امکانات ، بخصوص سوکت 8 پین و خنک کننده ماوسفتها لااقل 1.5 برابر برد ایسوس عمر میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر پرفورمنس هم که این دو مادبرد و کلا مادربردهای با این چیپست تفاوت بسیار ناچیزی با هم دارند
نمیدونم منظور شما از اینکه گفتید "مادربرد ازراک قطعا کیفیت برندهایی مثل ASUS رو ندارند" چی بود
در مورد بایوستار هم تقریبا موارد به جز هیتسینک ماوسفتها و خروجیهای پشت یکسانه ولی در عوض usb3 به لیست اضافه میشه
در کل این مینها ، مینهائی نیستند که بتونن جلوی این مین ازراک از هیچ لحاظی عرض اندام کنند ، مگر اینکه تیم آورکلاکر بایوستار یدونه پردازنده گلدن سمپل گیر بیاره بتونه در یک هزارم ثانیه یه رکوردی ثبت کنه که اون پردازنده قطعا روی مینهای دیگه در شرایط یکسان تقریبا همون نتیجه را داره
حالا شما بفرمائید که من باید ازراک را معرفی کنم یا این ایسوس زوار در رفته رو ؟
چرا باید یه مینی معرفی کنم که 20-30 تومن گرونتره ولی هیچ هنری جلوی ازراک نداره ؟
شما در هر محدوده قیمت یه مین معرفی کنید که بهتر از محصولات ازراک باشه بنده قول میدم تو اون رنج قیمت مادربرد پیشنهادی شما را معرفی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks