Curtis (11-03-11), Hamid2547 (11-03-11), mehrdad_ab (11-03-11), mohamad70 (11-03-11), MR TASH (13-03-11), Over_Cracker (11-03-11), ripek (12-03-11), saeid pc (11-03-11)
سلام به همه دوستان
در یک تاپیک مظاهر گرامی اینگونه نوشتن
ببین مظاهر جان من به عنوان یک مشاور باید یک سیستم به شخص مشاوره گیرنده پیشنهاد بدم و اگر بخوام به قول شما چند مادربرد را به شخصی که احتمالا تخصص دیگری به جز کامپیوتر داره معرفی کنم به جز گیج کردن بیشتر اون شخص هیچ کار دیگه و در نهایت کمکی انجام ندادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس ما باید بین خودمون بحث کنیم و به یک توافق برسیم تا نیاز نباشه در تاپیکها دیگران از همدیگه انتقاد کنیم
بنده عرض نمیکنم همه بیان مادربرد ازراک پیشنهاد بدن ، خیلی پسندیده هستش که هر شخص بسته به تجربیات و دیدگاههای خودش یک سیستم پیشنهاد بده و شخص مشورت گیرنده هم با دانش یا علایق خودش یکی از پیشنهادها را انتخاب کنه ( مثلا من مادربرد ازراک پیشنهاد بدم شما ایسوس )
باور بفرمائید بنده دلم میخواد چند نفر گیگا ، ایسوس ، بایوستار فن بیان تو فروم تا باهم شروع به بحث کنیم و به دانش خودمون اضافه کنیم
ولی حالا بر گردیم سر اینکه من چرا چسبیدم به ازراک و ول نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش بسیار سادس چون ازراک در اکثر بازه های قیمتی از هر لحاظ از دیگر رقبای خودش بیشتر از یک سروگردن بالاتره . میگید نه با هم بحث مبکنیم
شما 2 مادربرد از برند بایوستار و ایسوس در مقابل 870extreme3 قرار دادین که با اجازه هر سه مادربرد را با هم مقایسه میکنیم ( لینک مشخصات به تصاویر لینک شده )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مزایای ازراک نسبت به ایسوس
1- خنک کننده ماسفت
2- سوکت 8 پین تغذیه مادربرد
3- امکانات آورکلاک حرفه ای ( debuger - reset - on/off - clearcmos )
4- کراسفایر 8x/8x
5- جک 6 تائی و چیپست صدای بهتر
6- esata3 و IEEE 1394 Port
مزایای ایسوس به ازراک
1- پشتیبانی از IDE
من به شما قول پیشاهنگی میدم مادربرد ازراک با این امکانات ، بخصوص سوکت 8 پین و خنک کننده ماوسفتها لااقل 1.5 برابر برد ایسوس عمر میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر پرفورمنس هم که این دو مادبرد و کلا مادربردهای با این چیپست تفاوت بسیار ناچیزی با هم دارند
نمیدونم منظور شما از اینکه گفتید "مادربرد ازراک قطعا کیفیت برندهایی مثل ASUS رو ندارند" چی بود
در مورد بایوستار هم تقریبا موارد به جز هیتسینک ماوسفتها و خروجیهای پشت یکسانه ولی در عوض usb3 به لیست اضافه میشه
در کل این مینها ، مینهائی نیستند که بتونن جلوی این مین ازراک از هیچ لحاظی عرض اندام کنند ، مگر اینکه تیم آورکلاکر بایوستار یدونه پردازنده گلدن سمپل گیر بیاره بتونه در یک هزارم ثانیه یه رکوردی ثبت کنه که اون پردازنده قطعا روی مینهای دیگه در شرایط یکسان تقریبا همون نتیجه را داره
حالا شما بفرمائید که من باید ازراک را معرفی کنم یا این ایسوس زوار در رفته رو ؟
چرا باید یه مینی معرفی کنم که 20-30 تومن گرونتره ولی هیچ هنری جلوی ازراک نداره ؟
شما در هر محدوده قیمت یه مین معرفی کنید که بهتر از محصولات ازراک باشه بنده قول میدم تو اون رنج قیمت مادربرد پیشنهادی شما را معرفی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (11-03-11), Hamid2547 (11-03-11), mehrdad_ab (11-03-11), mohamad70 (11-03-11), MR TASH (13-03-11), Over_Cracker (11-03-11), ripek (12-03-11), saeid pc (11-03-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه عزیزان
بحث من سر این موضوع هست که نباید خط مشی مشاوره به ازراک ختم شه و به دنبال اون باعث شده دوستان دیگه هم بدون بحث فنی و درک نیاز کاربر اقدام به پیشنهاد ازراک میکنند. و از نگاه و علاقه خودشون پیشنهاد میدن ،نه از نگاه و نیاز های کاربر.
سر اون تاپیک اگر دقت کرده باشید کاربر گفت که نیاز به کراس فایر نداره و تعداد PCI براش مهم تره، از همین نقطه ؛مادربرد M4A87TD/USB3 برتری خودش رو نسبت به ازراک پیدا میکنه.
مادربرد ازراک اکستریم فاقد پورت IDE هست،این یک ضعف بزرگ محسوب میشه از نگاه کاربر معمولی که درخواست مشاوره داده و کسی هم بخواد کراس فایر کنه به پهنای بیش از 8x -8x فکر میکنه.
تعداد 6 پورت SATA 3.0 از دیگه نقاط قوت M4A87TD/USB3 هستش که از نگاه یوزر معمولی ارجحیت بالاتری داره نسبت به ازراک اکستریم...
سوکت 8 پین تغذیه ازراک در کنار 4+1 فاز VRM زیاد جالب نیست و در هر صورت 140 وات TDP ساپورت هست که رقیب ایسوس هم هست.
کیفیت بردهای ASUS اگر قیمت رو مدنظر نداشته باشیم بالاتر از Asrock هست. (در برد های Mainstream اگر برسی داشته باشید تا حالا مهره های ایسوس جایگاه بهتری داشتند)
به هر صورت جدا از تعصب و فن بودن ؛میطلبه که بحث ها و برسی های زیادی از برند های مختلف صورت بگیره.
کاربر شهرسختافزار
لطفا در مورد کلمه کیفیت بیشتر توضیح بدید و بگید که منظورتون از کیفیت توی مین بورد چی هستش ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه اینطور گفت که ازراک در کنار شرکت های دیگه توی مین بوردهای هم قیمت خودش امکانات بیشتری رو در اختیار کاربر قرار میده
اما بحث اصلی کیفیت هست که می خوام بدونم منظور دقیقتون چی هست ؟
پی نوشت : بنده اصلا قصد کل کل یا بحث رو ندارم فقط می خوام اگه کسی چیزی می دونه در اختیار همه بذاره .
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
یعنی وقتی یه مینبورد با قیمت پایین بخواد بده بیرون دیگه یک خازن جامد روش باقی نمیزاره،متعلقات VRM رو کم میکنه و کیفیت خود PCB هم اگر کمی دقت کنید در ظاهر پایین تر از برد های ایسوس و گیگا هست .
یه نمونه 770 de3L یک دونه خازن جامد به غیر از قسمت Vcore نداره!!!...در مقابل این مادربرد از برند MSI مدل 740GM-P25 میتونیم انتخاب کنیم که هم قسمت AUDIO قویتره داره و هم اکثریت برد رو خازن جامد تشکیل میده .
نمونه بعدی مادربرد 880GXH/USB3 که از VRM 4+1 استفاده میکنه در مقابل مادربرد ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 از VRM 8+2 ...
اگر شرکت هایی مثل گیگا و ایسوس بخوان کیفیت ساختشون رو پست کنند به نظرم دیگه ازراک هیچ بازار فروشی نخواهد داشت.
در قسمت مادربرد های HighEnd ...من از شما میخوام مادربردی از ازراک معرفی کنید که بنده از خرید Rampage III Extreme منصرف بشم. ؟؟
و اگر موردی داشتید که کیفیت ساخت ازراک حتی یک پله در یک چیپست مشابه ؛بالاتر از ایسوس یا گیگا باشه؛ معرفی کنید.
Curtis (11-03-11), mehrdad_ab (11-03-11), ripek (12-03-11), saeid pc (11-03-11)
کاربر شهرسختافزار
حرف شما درسته
ولی باید این نکته رو هم در نظر گرفت که هر چی پول بدی آش می خوری
880GXH/USB3 قیمتش 125.000 تومن هست
و M4A88TD هم که اشاره کردید 155.000
اما باید دید که آیا هر کسی که می خواد از چیپست 880 و USB3 استفاده کنه نیاز به مدار تغذیه 8 فاز داره ؟؟
به نظر من مدار تغذیه 4 فاز می تونه جوابگوی استفاده چندین ساله بیشتر کاربران ( نه همه ) باشه
در شرایطی که امروزه با پیشرفت سریع بازار سخت افزار خیلی کم پیدا میشه کسی بیش از 3 سال از یک سیستم استفاده کنه
حالا گیگابایت میاد مین بورد 24 فاز می زنه با قیمت 700.000 تومن که به اندازه نوح عمر میکنه در صورتی که عمر یک پلتفرم در حال حاضر بیش از 2 3 سال نیست
اما مین بوردی داغونی که از ازراک اشاره کردید:
فک نمیکنم کسی تا به حال یه همچین مینی رو تو انجمن معرفی کرده باشه و شکی در داغون بودن این مین نیست و کسی هم نمیگه همه مین های این شرکت خوبه
به نظر من اینی که شما میگید ازراک یه مین بورد رو پست میکنه و ارزون می فروشه باید دید که این پست شدن چه قد به کاربر آسیب می زنه ؟
و یا اگه گیگا مین 24 فاز می زنه آیا اونقد که گرون قیمت شده به درد کاربر هم می خوره ؟
در کل وقتی شما میگید کیفیت مین های ازراک پایینه این ذهنیت در شخص ایجاد میشه که این مین ها از قطعات بنجول استفاده می کنن
و ASUS از قطعات دیگه ای با کیفیت فراتر از این مین استفاده میکنه که به نظرم اشتباهه
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
شما الان چند مورد قیمت و کاربری سیستم رو باهم مخلوط کردید.(و به هیچ کدوم از مباحثی که عرض کردم به طور متمرکز پاسخ نداید.)
بحث سر مقایسه و مشاوره منطقی بود. مادربرد 770 de3l رو هم من مشاوره دادم هم نیما...(اکثریت مشاوره هم که دادم از نظر تعداد،ازراک بالاترین تعداد رو داشته) اصلا بحث سر قیمت هم نبود. موضوع قیمت رو قبلا بهش اشاره کردم در همون پست اول نیما نقل قول کرد.میخواستیم توانایی شرکت های بزرگ رو ببینیم و مقایسه ای داشته باشیم از محصولاتشون.
اون مادربردهایی که از 24 فاز ازش یاد میکنید ،ازراک هم داره اما باید در جای خودش موشکافی بشه و در کنارش به امار و ارقام و تست ها نیگاه کرد.
خود نیما متوجه منظور بنده هستش ،گاهی بسته به نیاز کاربر ممکنه ازراک بهتر باشه،و گاهی برند های دیگه ،حتی با قیمت های بالاتر. نباید هر مصرفی رو یک بعدی بهش نیگاه کرد.
|
|
با این موارد موافقم البته این هم باید در نظر گرفت که ازراک نسبت به قبل خیلی سریع پیشرفت کرده ولی در کل در بردهای high end به هیچ عنوان قابل قیاس با برندهایی مثل ایسوس و گیگا نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (13-03-11), Over_Cracker (11-03-11), ripek (12-03-11), saeid pc (11-03-11)
کاربر شهرسختافزار
دوستان جسارت منو ببخشین.دوست دارن تو بحثتون شرکت کنم.در مورد دو مادربردی که مظاهر جان فرمودند بحث میشه کرد.
در مورد 770de3l و 740GM-P25
قیمت asrock که 65 تومان بود و msi هم حتما همین قیمت ولی:
asrock
msi
در مورد خازن جامد تقریبا هر دو برابرند و نمیشه داشتن 2تا خزان بیشتر رو برتر بودنه msi گفت.
نکته دیگه اینکه msi از برق 4پین استفاده میکنه در حالی که ازراک 8پین است.
msi: HyperTransport 1.0 supporting speed up to 1000MT/s
asrock:Supports Hyper-Transport 3.0 (HT 3.0) Technology
مموری
asrock:Supports DDR3 1800(OC)/1600/1333/
msi::Supports DDR3 1333/1600
chip:
asrock=770
msi=740
توی تعداد اسلات هم که asrock برتره.قابلیته جالبه دیگه امکان کراس است که الببته با توجه به 4بودن ارزش نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مدله msi گرافیک انبرد است.
خب فکر میکنم بین این دو ارزشه asrock بالاتر باشه.
ممنون بابت توجهتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (12-03-11)
کاربر شهرسختافزار
(تصاویر رو در اندازه مناسب قرار بدید تا استایل صفحه به هم نریزه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقطه مورد بحث دقیقا اینجاست. شما توجه کنید که شرکتی مثل MSI روی چه چیپی کیفیت رو تا این حد پایین میاره، و Asrock رو چه چیپی ؟
به نظر شما روی این رنج قیمت کراس فایر واجب تره یا گرافیک انبورد؟ و همچنین ادوات دیگه هر کدوم در قسمتی از دیگری جلو هستند.
تغذیه 8 پین به نظر شما چه توانی میخواد در این برد برسونه که تغذیه 4 پورت نمیتونه؟
به قسمت Audio هم نگاهی داشته باشید. اگر هم تونستید حتما از نزدیک این دو برد رو از لحاظ کیفیت برد مدار چاپی محک بزنید و اگر چه MSI از تعداد پی سی ای کم کرده اما کیفیتش تا جای ممکن در حد خوبی نیگه داشته. برای مقایسه فنی دو برد مثل HT باید سراغ چیپ مشابه بریم که اون خازن جامد هم منظورم روی برد زیر بود:(MSI 785 GM-p45)
HyperTransport 3.0 supporting speed up to 2.6GHz
Chipset
• AMD® 785G and SB710 Chipset
Main Memory
• Supports four unbuffered DIMM of 1.5 Volt DDR3 800/1066/1333/1600*(OC) DRAM, 16GB Max
Slots
• 1 PCI Express x16 slot (PCI Express Bus SPEC V2.0 compliant)
• 2 PCI Express x1 slots
• 1 PCI slot, support 3.3V/ 5V PCI bus Interface.
On-Board IDE
• One IDE port by AMD® SB710
- Supports Ultra DMA 66/100/133 mode
- Supports PIO, Bus Master operation mode
- Can connect up to two IDE devices
On-Board SATA
• 6 SATA II ports by AMD® SB710
- Supports storage and data transfers at up to 3Gb/s
RAID Function
- SATA II 1~6 support RAID 0, 1, 0+1 or JBOD mode by AMD® SB710
MSI Reminds You...
• The RAID setup floppy disk is optional depending on the districts. You can download the files from the website to make the setup disk.
Audio
• Chipset integrated by VIA® VT1708S Audio chipset
- Flexible 8-channel audio with jack sensing
- Compliant with Azalia 1.0 Spec
LAN
• Atheros AR8131M PCI-E GbLAN controller
- Integrated Fast Ethernet MAC and PHY in single chip
- Supports 10Mb/s, 100Mb/s and 1000Mb/s
- Compliance with PCI-Express Bus specification v1.0a
Internal I/O Connectors
- ATX 24-pin power connector
- ATX 4-pin 12V CPU power connector
- CPU x 1 / System x 1 FAN connectors
- CD-in connector
- Front panel audio connector
- Front panel connector
- Chassis intrusion switch connector
- 3 x USB 2.0 connectors
- 1 x Floppy disk drive connector
- 6 x Serial ATA II connectors
- 1 x ATA133 connector
- 1 x SPDIF-out connector
- 1 x Serial port connector
- 1 x Parallel port connector
- Clear CMOS jumper
- OC Switch
- 1 x TPM module header
MSI Reminds You...
• The floppy disk cable will be optional.
Back Panel I/O Ports
- 1 x PS/2 mouse port
- 1 x PS/2 keyboard port
- 1 x Serial port
- 1 x Graphic Card port
- 1 x HDMI port
- 4 x USB 2.0 ports
- 1 x RJ45 LAN jack
- 1 x 6 in 1 audio jack
Dimension
• 24.4cm(L) x 21.9cm(W) Micro-ATX Form Factor
Mounting
• 6 mounting holes.
قیمت این برد 85 تومن هست.
حالا تصور کنید که شرکت MSI نمیتونست با کم کردن کیفیت Audio و تعداد پورت ها،خازن های معمولی،کم کردن تعداد اسلات های رم(و به دنبال اون ضعف حجم کمتر حافظه رم قابل نصب) ،برداشتن گرافیک انبورد-پورت HDMI؛ قیمت این برد رو به 70 برسونه؟
در ضمن گارانتی این برد 5 ساله ماتریکس نسبت به 2 ساله شاب هستش و همین موضوع نیز به نوبه خودش میتونه در قیمت موثر باشه.
و بازهم در نهایت این نیاز کاربر هست که مشخص میکنه کدوم یکی از این مادربرد ها مناسبش هست.
بنده به دنبال این موضوع هستم که بحث بشه در مورد مادربرد های مختلف و کاربران اشنا بشن با قابلیت و قیمت ها و گارانتی انواع برند های مادربرد.
mehrdad_ab (11-03-11), ripek (12-03-11), saeid pc (11-03-11)
عزیز ببین چیپ 770 اصلا انبرد نداره که HDMI داشته باشه تازه استاندارد اسلات رم تو چیپ 770 2 اسلات است .حالا MSI بیاد توی چیپ 770 4اسلات رم بزاره (یه سوال تو چیپ770شما رم بیشتر از 8 گیگ می خواید؟ اگر می خواید پس کار شما حرفه ای است پس بروید یه چیپ بالاتر بخرید ) این مدل مادبورد از ASROCK فوق العاده است این برد قابلیت انلاک داره که انصافا ASROCK تو انلاک فوق العاده هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط moreb در تاریخ 11-03-11 انجام شده است
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
ripek (12-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks