سپهر جان متاسفانه GIGABYTE GA-880GM-USB3 هم از sata3 پشتیبانی نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehrlp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در خصوص ساپورت بلدوزر هم شما درست میفرمائید باید صبر کرد ولی اگر مادربردهای نسل قدیم نتونن از پردازنده های جدید پشتیبانی کنند با این سرو صدائی که این سایتهای مادربرد سازی مثل ایسوس ایجاد کردن بد آبرو ریزی براشون میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : ازراک اعلام نکرده روی مادربردهای قدیم میتونید بولدوزر نصب کنید و برای پردازنده های جدید مادربردهای جدید عرضه کرده
عزیز بنده عرض کردم مادربردی که هم آنبرد باشه و هم از sata+usb3 پشتیبانی کنه از برندهای به جز ازراک در بازار داخلی ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariaee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم شما فعلا usb و sata3 را کنار بگذارید و یک مادربرد 785 الایت یا بایوستار حدود 80 تومن تهیه کنید
فعلا دیوایسهای usb3 آنچنان متداول نشدن و هاردهای معمولی sata2 و sata3 هم تفاوت سرعت آنچنانی ندارن که ارزش هزینه کردن برای مادربرد را داشته باشند
ولی اگر کارهای پردازشی سنگین و طولانی مدت دارید و میخواهید یه مادربرد عمری بخرید تو پرایوت بفرمائید تا آدرس فروشنده معتبر برای ارسال کالا بهتون بدم
البته به شما پیشنهاد نمیکنم وقتی کارتون با 80-90 تومن حل میشه بیخود دو برابر هزینه کنید ، تا 1-2 سال دیگه خواهی نخواهی تمام مادربردهای گران و ارزان قیمت امروزی از دور خارج میشن ، باز هر جور که صلاح میدونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از نیمای عزیز
من قصدم از خرید مادربرد به روز این هست که می خوام حداقل تا چند سال دیگه سیستم رو ارتقا ندم و دوست ندارم به مشکل بخورم . آخه همیشه موقع تعویض یا ارتقا سیستم یک یا دو مرحله عقب تر از تکنولوژی روز خرید میکردم و همیشه بعد از یک مدت کم به مشکلاتی بر میخوردم .
این که میفرمائید مادربردهای جدید امروزی تا چند سال دیگه از دور خارج میشن درسته و یه مساله 100 درصد طبیعیه!
اگر همه بخوان اینطور عمل کنن که هیچکس دنبال سیستم های جدید نمیره و میگه چرا بخرم وقتی چند سال دیگه از دور خارج میشه ؟؟!!
مین خوب میخواستم چون الان قصد اورکلاک ندارم راستش وقتش رو ندارم ولی بعدا می خوام برم دنبالش .
گرافیک غیر انبرد خوب هم بعدا می خوام تهیه کنم
یک ssd هم میخوام بگیرم
همه اینها به خاطر این هست که در حال حاضر نمیتونم زیاد هزینه کنم و در اینده دنبال اینها هستم.
به هر حال نیما جان لطف کن پیام خصوصی تو چک کن اونجا راهنمایی کن برای مدل مورد نظرت از برندی که گفتی و اینکه چطور تهیه کنم
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خواهش میکنم گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariaee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دقیقا زمانیه که مادربردهای am3 داره زمان مصرفشون تمام میشه و سوکت +am3 جایگزین میشه
بنابر این چه شما یک مین 80 تومنی بخرید چه یک مین 200 تومنی تا 2-3 ماه دیگه میتونید نمونه بروزتری تهیه کنید
برای مثال تا 2 تا 3 ماه دیگه شما میتونید از محصولات جدید ازراک با سوکتهای مشکی رنگ ( بولدوزر ساپورت ) تهیه کنید (سفارشش انجام شده) و احتمالا در همان زمان پردازنده های این نسل هم به بازار میان
عرض بنده در پستهای قبلیم اینه که این 2-3 ماه بهتره صبر بفرمائید یا اگر براتون امکان نداره مادربرد ارزان قیمتی تهیه کنید که بودجه برای تعویض زود هنگام داشته باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مادر بورهای AM3+ با سوکت مشکی رنگ در بازار موجود هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپهر جان اگر لطف کنی برند و مدلش را بهم بگی ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehrlp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ariaee (13-04-11)
دیروز توی پاساژ ایران صبا رایانه برندهم فکر کنم گیگابایت مدل GA-890GPA-UD3H بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (13-04-11)
کاربر شهرسختافزار
اقا نیما به غیر از مدلی که تو پیام گفته بودی یه مدل دیگه هم توی سایت سازنده اون بود که به نظرم بد نبود :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Asrock 880 g extreme3
حالا این مین برد ها دیگه وارد نمیشه ؟ اون مدلی که گفتی خوبه ولی خیلی گرونه .
فکر کنم گارانتی ازراک شاب بود . شما خبر ندارین این شرکت کی جنس جدید وارد میکنه ؟ منظورم این مدلی که گفتم یا شبیه این.
کاربر شهرسختافزار
مادربرد گیگابایت 880ga-ud3h اگر در بازار موجود باشه . هم گرافیک 4250 آنبرد داره هم usb3 هم sata3
|
|
880G Extreme3 مادربرد بسیار خوبی بود که به قیمت 140 تومنیش بنظرم میارزید ولی متاسفانه تمام شده و در سفارش بعدی هم قرار نیست وارد بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariaee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اواخر اردیبهشت یا اوائل خرداد بار بعدی میرسه که مدلهای خوب و جدیدی داخلش هست برای مثال 890GX PRO3 و 880G PRO3 که بلدوزر ساپورت هستند و احتمالا قیمت مناسبی دارند
ariaee (13-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks