چه قدر میخوای هزینه کنی؟
ASRock 880GXH/USB3 : 120
ASRock 880G Extreme3 : 140
زیر 100 تومن هم میتونی 785G Pro بگیری البته اگه بتونی پیدا کنی
کاربر شهرسختافزار
سلام
من دنبال یک مادربرد میگردم که این خصوصیات رو داشته باشه:
1 - amd
2 - سی پی یو های شش هسته ای ساپورت کنه
3 - گرافیک انبرد خوب داشته باشه
4 - usb3 , sata 3 داشته باشه
5 - من اهل اورکلاک نیستم اما اگه بتونم بدون تنظیماتی زیادی و فن جداگانه یک cpu مثل 1055 رو تا 3.2 اور کنم بد نیست.
6 - کراسفایر هم به هیچ عنوان نیاز ندارم (چون پولشو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
7 - ide هم اگه نداشت مهم نیست
دیگه فعلا همین .اگه دوستان لطف کنن از پایین ترین قیمت به بالا چند تا پیشنهاد بدن ممنون میشم . برند خیلی برام مهم نیست همین برندهایی که الان توی بازار گارانتی داره خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ariaee در تاریخ 10-04-11 انجام شده است
|
|
چه قدر میخوای هزینه کنی؟
ASRock 880GXH/USB3 : 120
ASRock 880G Extreme3 : 140
زیر 100 تومن هم میتونی 785G Pro بگیری البته اگه بتونی پیدا کنی
آخرین ویرایش توسط sepehrlp در تاریخ 10-04-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خب راستش مبلغ خاصی مد نظرم نبود . اگر هم یک چیزی رو گفتم لازم ندارم به این خاطر هست که نمی خواستم پول اضافی بابت تکنولوژی که استفاده نمیکنم بدم مثل کراسفایر .
تو همون رنج 100 تا 140 فکر کنم خوب باشه
مادربرد ازراک پیدا کردنش خیلی سخته یکی از رفقا بعد از یک ماه گشتن بالاخره ایسوس خرید چون توی مشهد گیر نمیاد و باید از تهران خرید !
شما میتونید از شرکت شاب آدرس نماینده فروش رو در شهر خودتون رو بپرسید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariaee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ariaee (11-04-11)
کاربر شهرسختافزار
ممنون.
زنگ زدم یه شماره دادن بعد که تماس گرفتم طرف گفت ما اصلا ازراک کار نمیکنیم .
از برندهای دیگه هم معرفی کنید
150 هزینه کن یه Biostar TA-890FXe بگیر از بابت همهچی هم خیالت راحت نسبت به قیمت عالی هست CPU های بولدوزر هم ساپورت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariaee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته چبستهای 770-785-780-880-890 همهگی از بولدوزر پشتیبانی میکنند
|
|
کاربر شهرسختافزار
اما این که گرافیک آنبرد نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپست 890fx فقط 150 ؟ خیلی جالبه نمیدونستم باید روی این مورد فکر کنم .
الان فهمیدم usb3 هم نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ariaee در تاریخ 11-04-11 انجام شده است
سپهر جان ظاهرا فراموش کردید دوستمون مادربرد گرافیک آنبرد میخوان و 890fx فاقد گرافیک درونیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehrlp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در خصوص پشتیبانی از بلدوزر هم بنظر نمیرسه به دلیل ترکیب سوکت پردازنده ها ، روی سوکت سفید رنگ قدیمی حتی جا بره و این مسئله بیشتر به دروغ 13 میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه مادربرد با مشخصاتی که در پست اولتون فرمودید فقط ازراک در بازار دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariaee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از برندهای دیگه یا سری 7 مثل 785 در بازار موجوده که فاقد usb/sata3 هستش یا متفرقه وارد شده که هم قیمت بالائی داره و هم ریسک خرابی
به هر حال (با توجه به شرایط بازار) بنظر میرسه یا بایستی در بازار مشهد جستجو بفرمائید و مدلهای موجود را لیست بفرمائید تا در موردش صحبت کنیم و یا مادربرد ازراک را از تهران تهیه بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین پیشنهادی که میتونم بدم GIGABYTE GA-880GM-USB3 هست که قیمت هم 140-150 هست
البته شما یک کارت 5540 به قیمت 90 هزار تومان هم بگیرید بازده بیشتری از کارت آنبرد 4250 هست
من اینو موضوع ساپورت مین ها ی AM3 رو در سایت گیگابایت و اسوس و MSI و Asrock دیدم که همگی بایوس های جدید رو که قابلیت ساپورت بولدوزر رو دارند ارایه کردن باید دید آیا بولدزر هم همین 939 پین رو داره ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ariaee (11-04-11)
کاربر شهرسختافزار
خب اگه مادر برد ازراک این قابلیت ها رو با اون قیمت داره ارزش داره دنبالش بگردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چه طوری میتونم از تهران تهیه کنم ؟ آیا کسی قابل اعتماد هست شما سراغ دارین ؟
یکم بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم .
البته من فکر میکنم توی توضیحات پست 1 یک مقدار اشتباه کردم . من منظورم از گرافیک انبرد خوب ، کارتی نبود که بخوام با اون بازی کنم . یک کارت معمولی که بشه ویدیو های با کیفیت رو دید همین.
حالا nima عزیز که میگن همچین مادربردی ندیدم منظورتون رو نفهمیدم یعنی الان مادربردی که هم ساتا 3 و هم usb3 , هم گرافیک انبرد داشته باشه نیست ؟
قیمت رو میشه تا 170 هم بالا ببرم.
آخرین ویرایش توسط ariaee در تاریخ 11-04-11 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks