رم نیاز به هیت سینک نداره ! مطلب زیر در سایت PC world رو بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.pcworld.com/article/5402...r-for-now.html
وقتی یک نفر درخواست مشاوره سیستم میده و از مبلغ 10-12 میلیون شروع میکنه و بزور به 20 میلیون بودجه میرسه ، دیگه بجای فضایی فکر کردن باید ارزونترین قطعات با کیفیت رو پیشنهاد داد ! بعله منم میدونم msi هارد های m.2 خیلی باکیفیت داره ! ولی وقتی شما میبینی کل بودجه مخاطب برای هارد نهایتا 3 میلیونه نباید بگی عه این نمیتونه اون هارد گرونه رو بخره پس ولش کن دیگه اصلا سیستم نمیخواد ! مثل اینکه بگی من ماشین لازم دارم ولی چون پولم به بوگاتی نمیرسه پس دیگه ماشین نمیخرم !
برند فاطر هم من قصد دفاع ندارم ، ولی با بودجه کم ، شما دو انتخاب داری، یا جنس نا مشخص با گارنتی شرکتی ضعیف - یا یک برند داخلی که میتونه گارانتی رسمی و بهتری ارائه بده
خب الان وقتی این دوستمون نمیتونه 5 میلیون برای پاور با برند فلان که خازن خارجی داره هزنیه کنه ، حداقل یک چیزی باید معرفی کرد که در صورت خدایی نکرده خرابی، حداقل بتونه از گارانتی استفاده کنه
قاب کیس هم که کلا نیازی به بحث نداره ! ضربه به کیس یک اتفاق هست که اگه بخوای خیلی روش حساس باشی باید از این قاب کیس های حرفه ای که شیشه نشکن و بدنه تقویت شده بخری که فقط خود قاب کیس میشه 10 میلیون
من 12-13 ساله که دارم برای افراد با بودجه های مختلف سیستم میبندم ! حتی الان که کارم شده حسابداری ، باز هم برای شرکت ها و آشناها دارم کار میکنم و خیلی خوب میدونم وقتی بودجه محدوده نباید برای مخاطب سخنرانی کرد که قطعات گرون قیمت خیلی بهتره

Bookmarks