رضایت فردی همون تجربه کاربری هست و خیلی بیشتر از اعداد و ارقام تبلیغاتی که توی سایت ها نوشته میشه اعتبار داره ! وقتی میبنم توی 6 ساعت گیمینگ دمای این M371 که هیت سینک نداره بالا نرفته و من هم مشکلی از بابت افت سرعت لودینگ نداشتم ، یا توی فراخانی assets موتور یونیتی با سرعت خیلی عالی داره جواب میده و خروجی میده ، چرا نباید این مدل رو به کسی معرفی نکنم؟

این IOPS که میفرمایید در ssd sata بهترین مدلش 100.000 هست ، ولی iops این هارد M.2 حدودا 280.000 ! یعنی تقریبا سه برابر !
Access Denied

از طرفی برای کاربری معمولی و برنامه نویسی و سیستم متوسط 20 میلیونی ، این مدل msi با سرعت نوشتن 1700 مگابایت و خواندن 2350 مگابایت بهترین انتخاب ممکن هست

درمورد پاور فاطر ، توی همین انجمن لابه‌لای پست ها میتونی تبلیغ گارانتی رو ببینی و اتفاقا روی چند سیستمی که از این پاور استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم ! قرار نیست چون برند تازه معرفی شده است کلا سمتش نریم ! خودم زمان خرید سیستم غیر از گرین دیگه گزینه ای نداشتم.

درمورد قاب کیس هم مگه قاب کیس دقیقا روی چه چیزی تاثیر داره که مهمه برندش چی باشه ؟ نهایتا میخواد به تعداد مناسب فضا برای نصب فن کیس و فضا برای نصب خنک کننده پردازنده داشته باشه! دیگه غیر این شما از قاب کیس چه انتظاری داری؟

رم هم توی سیستم پیشنهادی کروشیال DDR5 معرفی کردم که رم خیلی خوبیه و شرکت هم امریکا هست
رمی که معرفی کردی هیت سینک نداره و این یک مشکل در دراز مدت ایجاد می کنه. البته گفته می شه اگه تهویه کیس خوب باشه هیت سینک مهم نیست ولی من شخصا موافق این نیستم. اگه هیت سینک مهم نبود پس چرا رم های کمی گرونتر هیت سینک دارن؟ یعنی اون شرکت مثلا کورسیر نمی دونست با تهویه خوب کیس نیازی به هیت سینک نیست؟ البته که مهندس های این شرکت ها می دونن که هیت سینک بسیار مهمه. البته من متوجه هستم به دلیل بودجه کاربر راه دیگه ای نداری ولی شما برو یک سیستم قدیمی رو نگاه کن که فرکانس رمش خیلی پایین تر از اینه و رمش با اینکه هیت سینک داره ولی بعد از مدتی بهش دست می زنی گرمای رم رو به خوبی احاساس می کنی. بدون هیت سینک عمر رم و کارای رم پایین میاد

من خودم چند سال پیش کیس گرین خریدم و هنوز مدتی نگذشته بود که با برخورد یک شی به کیس، نصف کیس شکست انقدر که نازک و ضعیف بود گرچه توی دوران خودش جزو بهترین ها بود. همنی استحکام کیس خیلی مهمه چه برسه موارد دیگه کیس.

برند فاطر هم نه تنها مورد تایید من نیست بلکه مورد تایید اکثر کارشناسان و مهندسان سخت افزار نیست. اینا اکثرا چینی هستن و اجناس و قطعات بنجل چینی هستن و یا قطعات نامرغوب
شما همین پاورهای گرین رو در سطح بودجه پایین مراجعه کنی می بینی از خازن های چینی استفاده کرده ولی پاورهای خوب از خازن ژاپنی استفاده می کنن. دلیل نمی شه چون تبلیغ کرده پس جنس خیلی خوبیه. مدیران انجمن و سایت هر کس بخواد تبلیغ کنه پول می گیرن و تبلیغمی کنن و شما می بینیکه آخرش می نویسن که ما مسئولیت چیزی رو قبول نمی کنیم. الان فاطر رم و خیلی از قطعات دیگه رو داره پس اگه اعتقاد به فاطر داری پس همه قطعات رو تا جایی که می تونی از فاطر معرفی کن و خودت هم برای خودت و اوقامت از فاطر خرید کن

در مورد اس ای دی هم بگم که سرعت خوندن چه ترتیبی و چه تصادفی توی اس اس دی مهمتر از سرعت نوشتن چه ترتیبی و چه تصادفیه و سرعت خوندن تصادفی از همه مهمتره که این اس اس دی که شما معرفی کردی 90 هزاره (90000) که در سطح اس اس دی ها ساتا قرار داره برای همینه که داغ نمی کنه چون سرعتی نداره که داغ کنه

البته می دونم دوست داری ایران پیشرفت کنه و پول مردم توی جیب شرکت های خارجی نره و صنعت خودمون پیشرفت کنه ولی با ساخت پراید و محصولات بی کیفیت ایران خودرو و سایپا و شرکت هایی مثل فاطر با قطعات چینی این نشدیه. مخصوصا اینکه اگه واردات آزاد بود و انحصاری نبود می شد با این قیمت، مردم خودروهای درجه یک خارجی بخرن

پس در معرفی قطعات نباید به شرکت ها توجه کرد باید به مردم و جیبشون توجه کرد که در این سختی و بی پولی وقتی می خوان سیستمی بخرن نهایت دقت رو بکنیم که بعدا ضرر نکنن

اینم سایت رسمی فاطره و من هر موقع واردش میشم اینجوریه

کد:
https://faterco.ir/