شما هر اس اس دی بخری به دلیل اینکه از هارد دیسک سرعت بسیار بیشتری داره طبیعتا راضی هستی ولی واقعیت اینه که رضایت فردی مثل شما مگه ملاک خوب یا بد بودن یک اس اس دیه؟ یا مشخصات یک اس اس دی و مقایسه اون با اس اس دی های دیگه. شرکت MSI اس اس دی هایی تولید که خود من آرزوی داشتنش رو دارم چون هم از لحاظ مشخصات و هم کیفیت جزو بهترین ها هستند اما این مدلی که شما معرفی کردید iops در حد اس اس دی های ساتا داره و مورد تایید من نیست. وقتی اس ای دی m.2 معرفی می کنید باید مشخصات یک اس اس دی m.2 رو داشته باشه نه ساتا

بعد شما برای خودت پاور گرین خریدی ولی به دیگری پاور فاطر معفی می کنی. مطمئن هستم اگه یک سیستم جدید هم بخوای بخری امکان نداره پاور و رم فاطر و کیس تسکو بخری. حداقل اینکه که پاور و کیس گرین می خری و رم هم به هیچ عنوان پاور نمی خری به احتمال زیاد سعی می کنی از برندهای معتبر مثل کورسیر بخری.

سیستم فعلیت که در امضات هست تقریبا می شه گقت همش از برندهای آمریکایی هستن. مثلا اگه پردازنده های چینی وارد بازار بشن امکان نداره پردازنده چینی بخری و می خوای حتما آمریکایی باشه حالا اینتل یا ای ام دی

arawer.jpg
رضایت فردی همون تجربه کاربری هست و خیلی بیشتر از اعداد و ارقام تبلیغاتی که توی سایت ها نوشته میشه اعتبار داره ! وقتی میبنم توی 6 ساعت گیمینگ دمای این M371 که هیت سینک نداره بالا نرفته و من هم مشکلی از بابت افت سرعت لودینگ نداشتم ، یا توی فراخانی assets موتور یونیتی با سرعت خیلی عالی داره جواب میده و خروجی میده ، چرا نباید این مدل رو به کسی معرفی نکنم؟

این IOPS که میفرمایید در ssd sata بهترین مدلش 100.000 هست ، ولی iops این هارد M.2 حدودا 280.000 ! یعنی تقریبا سه برابر !
Access Denied

از طرفی برای کاربری معمولی و برنامه نویسی و سیستم متوسط 20 میلیونی ، این مدل msi با سرعت نوشتن 1700 مگابایت و خواندن 2350 مگابایت بهترین انتخاب ممکن هست

درمورد پاور فاطر ، توی همین انجمن لابه‌لای پست ها میتونی تبلیغ گارانتی رو ببینی و اتفاقا روی چند سیستمی که از این پاور استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم ! قرار نیست چون برند تازه معرفی شده است کلا سمتش نریم ! خودم زمان خرید سیستم غیر از گرین دیگه گزینه ای نداشتم.

درمورد قاب کیس هم مگه قاب کیس دقیقا روی چه چیزی تاثیر داره که مهمه برندش چی باشه ؟ نهایتا میخواد به تعداد مناسب فضا برای نصب فن کیس و فضا برای نصب خنک کننده پردازنده داشته باشه! دیگه غیر این شما از قاب کیس چه انتظاری داری؟

رم هم توی سیستم پیشنهادی کروشیال DDR5 معرفی کردم که رم خیلی خوبیه و شرکت هم امریکا هست