رضایت فردی همون تجربه کاربری هست و خیلی بیشتر از اعداد و ارقام تبلیغاتی که توی سایت ها نوشته میشه اعتبار داره ! وقتی میبنم توی 6 ساعت گیمینگ دمای این M371 که هیت سینک نداره بالا نرفته و من هم مشکلی از بابت افت سرعت لودینگ نداشتم ، یا توی فراخانی assets موتور یونیتی با سرعت خیلی عالی داره جواب میده و خروجی میده ، چرا نباید این مدل رو به کسی معرفی نکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این IOPS که میفرمایید در ssd sata بهترین مدلش 100.000 هست ، ولی iops این هارد M.2 حدودا 280.000 ! یعنی تقریبا سه برابر !
Access Denied
از طرفی برای کاربری معمولی و برنامه نویسی و سیستم متوسط 20 میلیونی ، این مدل msi با سرعت نوشتن 1700 مگابایت و خواندن 2350 مگابایت بهترین انتخاب ممکن هست
درمورد پاور فاطر ، توی همین انجمن لابهلای پست ها میتونی تبلیغ گارانتی رو ببینی و اتفاقا روی چند سیستمی که از این پاور استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم ! قرار نیست چون برند تازه معرفی شده است کلا سمتش نریم ! خودم زمان خرید سیستم غیر از گرین دیگه گزینه ای نداشتم.
درمورد قاب کیس هم مگه قاب کیس دقیقا روی چه چیزی تاثیر داره که مهمه برندش چی باشه ؟ نهایتا میخواد به تعداد مناسب فضا برای نصب فن کیس و فضا برای نصب خنک کننده پردازنده داشته باشه! دیگه غیر این شما از قاب کیس چه انتظاری داری؟
رم هم توی سیستم پیشنهادی کروشیال DDR5 معرفی کردم که رم خیلی خوبیه و شرکت هم امریکا هست

Bookmarks