شما هر اس اس دی بخری به دلیل اینکه از هارد دیسک سرعت بسیار بیشتری داره طبیعتا راضی هستی ولی واقعیت اینه که رضایت فردی مثل شما مگه ملاک خوب یا بد بودن یک اس اس دیه؟ یا مشخصات یک اس اس دی و مقایسه اون با اس اس دی های دیگه. شرکت MSI اس اس دی هایی تولید که خود من آرزوی داشتنش رو دارم چون هم از لحاظ مشخصات و هم کیفیت جزو بهترین ها هستند اما این مدلی که شما معرفی کردید iops در حد اس اس دی های ساتا داره و مورد تایید من نیست. وقتی اس ای دی m.2 معرفی می کنید باید مشخصات یک اس اس دی m.2 رو داشته باشه نه ساتابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد شما برای خودت پاور گرین خریدی ولی به دیگری پاور فاطر معفی می کنی. مطمئن هستم اگه یک سیستم جدید هم بخوای بخری امکان نداره پاور و رم فاطر و کیس تسکو بخری. حداقل اینکه که پاور و کیس گرین می خری و رم هم به هیچ عنوان پاور نمی خری به احتمال زیاد سعی می کنی از برندهای معتبر مثل کورسیر بخری.
سیستم فعلیت که در امضات هست تقریبا می شه گقت همش از برندهای آمریکایی هستن. مثلا اگه پردازنده های چینی وارد بازار بشن امکان نداره پردازنده چینی بخری و می خوای حتما آمریکایی باشه حالا اینتل یا ای ام دی
arawer.jpg

Bookmarks