shadi1402 (09-11-24)
خب
اگر برنامه ارتقا دارید ، پردازنده i3 نسل 12 خریداری کنید ، سوکت این پردازنده 1700 هست که تا نسل 14 هم همین سوکت استفاده میشه و با تهیه یک مادربرد مناسب میتونید در آینده تا i7 14700 هم ارتقا انجام بدین. ولی خب همچین مادربردی بعلت چیپست (chipset)جدید قیمت بالایی داره
شما ارتقا در آینده رو در نظر میگیرید، ولی در حال حاضر هم دارید برنامه نویسی انجام میدین و از همین الان باید یک سیستم قوی تهیه کنید که اذیت نشید، مگه اینکه فعلا درحال آموزش یا انجام پروژه سبک باشید.
درمورد گرافیک، اگر قصد بازی یا تدوین فیلم ندارید، یک گرافیک gt ارزون قیمت هم کار راه میندازه، چون اختلاف قیمت پردازنده معمولی و F (بدون گرافیک مجتمع) اونقدری نیست که بجاش RX580 با قیمت 4 میلیون تهیه کنید.
هارد ترجیحا 1 ترا بگیرید - حجم های بالا بازدهی بهتری هم دارند
درمورد پاور اگر قصد خرید rx 580 دارید، حداقل یک 500 وات تهیه کنید.
پیشنهاد
اگر فعلا درحال اموزش هستید و پروژه سنگین ندارید، یکی سیستم نسل قدیم ارزون تهیه کنید، مابقی پولتون رو دلار یا طلای شکسته (بدون اجرت) سرمایه گذاری کنید، در آینده که حرفه ای تر شدین ، قطعات نسل 13 و 14 ارزونتر شدن و طلای شما گرونتر ، اون موقع همون طلا رو بفروشید و سیستم جدید تهیه کنید
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
shadi1402 (09-11-24)
رفته رفته پروژه هام داره سنگین میشه و اینکه این سیستم الان دیگه پایین رده س و چیز سنگینی نیست که نخواتم براش هزینه کنم هزینه بیست میلیونی برای سیستم تقریبا منطقی و من دارم سیستم حداقل چهار پنج سال پیش میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه قصد تدوین و غیره ندارم ارزون ترین مدل GT به این سیستم میخوره چه مدلیه؟
در مورد سرمایه گذاری برای طلای دست دوم حق با شماست
من میخوام با این بودجه بهرتن سیستم جمع کنم
پس با این بودجه و کانفیگ هایی که گفتم خوبه یا میشه کم و زیادش کرد؟
|
تا دومیلیون کدوم هارد نسل سه سریعتر و یا کیفیت تره؟
cpu i5 12400 7.500.000 لیست در ترب main مادربرد ایسوس PRIME B760 PLUS DDR5 8.500.000 لیست در ترب ram رم دسکتاپ DDR5 تک کاناله 4800 مگاهرتز CL40 کروشیال مدل CT8 * چهار عدد 1.550.000 *4 = 6.200.000 لیست در ترب GPU نیازی نیست 0 لیست در ترب H.D.D اس اس دی اینترنال ام اس آی مدل SPATIUM M371 ظرفیت 1 ترابایت 3.000.000 لیست در ترب Power منبع تغذیه کامپیوتر فاطر مدل VS400 Rev3.1 2.000.000 لیست در ترب case کیس کامپیوتر تسکو 1.000.000 لیست در ترب cooling خنک کننده پردازنده Deepcool مدل AK400 1.550.000 لیست در ترب 29.750.000
این دیگه بهترین سیستمی که میشه تهیه کرد به همراه قابلیت ارتقا تا نسل 14 و رم ddr5
اگر قیمت بالاست علی الحساب 12100 بخرید و رم هم 2 عدد 8 گیگ تهیه کنید و در آینده رم به 32 گیگ افزایش بدین - اینجوری حدودا 7 میلیون از قیمت کل کسر میشه
توی مشخصات قاب کیس بررسی کنید که مناسب ابعاد خنک کننده هست یا نه
متاسفانه ارزون ترین GT که میشه GT720 قیمت بالایی داره و همون پردازنده با گرافیک مجتمع تهیه کنید بهتره - در آینده یک rtx 2060 بخرید
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 09-11-24 انجام شده است
HDD + SSD + NVme2
Speed Racer (17-11-24)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای خودت اگه بخوای سیستم بخری کیس تسکو و پاور فاطر می خری؟ یا کیس و پاور ایرانی اگه بخوای بخری حداقل گرین می خری
ضمنا SPATIUM M371 مورد تایید من نیست به دلیل iops پایین در حد اس اس دی های ساتا
SPATIUM M371 روی سیتستم خودم دارم و واقعا راضی هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس تسکو چه ایرادی داره؟
پاور فاطر چه ایرادی داره ؟
HDD + SSD + NVme2
شما هر اس اس دی بخری به دلیل اینکه از هارد دیسک سرعت بسیار بیشتری داره طبیعتا راضی هستی ولی واقعیت اینه که رضایت فردی مثل شما مگه ملاک خوب یا بد بودن یک اس اس دیه؟ یا مشخصات یک اس اس دی و مقایسه اون با اس اس دی های دیگه. شرکت MSI اس اس دی هایی تولید که خود من آرزوی داشتنش رو دارم چون هم از لحاظ مشخصات و هم کیفیت جزو بهترین ها هستند اما این مدلی که شما معرفی کردید iops در حد اس اس دی های ساتا داره و مورد تایید من نیست. وقتی اس ای دی m.2 معرفی می کنید باید مشخصات یک اس اس دی m.2 رو داشته باشه نه ساتابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد شما برای خودت پاور گرین خریدی ولی به دیگری پاور فاطر معفی می کنی. مطمئن هستم اگه یک سیستم جدید هم بخوای بخری امکان نداره پاور و رم فاطر و کیس تسکو بخری. حداقل اینکه که پاور و کیس گرین می خری و رم هم به هیچ عنوان پاور نمی خری به احتمال زیاد سعی می کنی از برندهای معتبر مثل کورسیر بخری.
سیستم فعلیت که در امضات هست تقریبا می شه گقت همش از برندهای آمریکایی هستن. مثلا اگه پردازنده های چینی وارد بازار بشن امکان نداره پردازنده چینی بخری و می خوای حتما آمریکایی باشه حالا اینتل یا ای ام دی
arawer.jpg
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 23-11-24 انجام شده است
رضایت فردی همون تجربه کاربری هست و خیلی بیشتر از اعداد و ارقام تبلیغاتی که توی سایت ها نوشته میشه اعتبار داره ! وقتی میبنم توی 6 ساعت گیمینگ دمای این M371 که هیت سینک نداره بالا نرفته و من هم مشکلی از بابت افت سرعت لودینگ نداشتم ، یا توی فراخانی assets موتور یونیتی با سرعت خیلی عالی داره جواب میده و خروجی میده ، چرا نباید این مدل رو به کسی معرفی نکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این IOPS که میفرمایید در ssd sata بهترین مدلش 100.000 هست ، ولی iops این هارد M.2 حدودا 280.000 ! یعنی تقریبا سه برابر !
Access Denied
از طرفی برای کاربری معمولی و برنامه نویسی و سیستم متوسط 20 میلیونی ، این مدل msi با سرعت نوشتن 1700 مگابایت و خواندن 2350 مگابایت بهترین انتخاب ممکن هست
درمورد پاور فاطر ، توی همین انجمن لابهلای پست ها میتونی تبلیغ گارانتی رو ببینی و اتفاقا روی چند سیستمی که از این پاور استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم ! قرار نیست چون برند تازه معرفی شده است کلا سمتش نریم ! خودم زمان خرید سیستم غیر از گرین دیگه گزینه ای نداشتم.
درمورد قاب کیس هم مگه قاب کیس دقیقا روی چه چیزی تاثیر داره که مهمه برندش چی باشه ؟ نهایتا میخواد به تعداد مناسب فضا برای نصب فن کیس و فضا برای نصب خنک کننده پردازنده داشته باشه! دیگه غیر این شما از قاب کیس چه انتظاری داری؟
رم هم توی سیستم پیشنهادی کروشیال DDR5 معرفی کردم که رم خیلی خوبیه و شرکت هم امریکا هست
HDD + SSD + NVme2
|
رمی که معرفی کردی هیت سینک نداره و این یک مشکل در دراز مدت ایجاد می کنه. البته گفته می شه اگه تهویه کیس خوب باشه هیت سینک مهم نیست ولی من شخصا موافق این نیستم. اگه هیت سینک مهم نبود پس چرا رم های کمی گرونتر هیت سینک دارن؟ یعنی اون شرکت مثلا کورسیر نمی دونست با تهویه خوب کیس نیازی به هیت سینک نیست؟ البته که مهندس های این شرکت ها می دونن که هیت سینک بسیار مهمه. البته من متوجه هستم به دلیل بودجه کاربر راه دیگه ای نداری ولی شما برو یک سیستم قدیمی رو نگاه کن که فرکانس رمش خیلی پایین تر از اینه و رمش با اینکه هیت سینک داره ولی بعد از مدتی بهش دست می زنی گرمای رم رو به خوبی احاساس می کنی. بدون هیت سینک عمر رم و کارای رم پایین میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم چند سال پیش کیس گرین خریدم و هنوز مدتی نگذشته بود که با برخورد یک شی به کیس، نصف کیس شکست انقدر که نازک و ضعیف بود گرچه توی دوران خودش جزو بهترین ها بود. همنی استحکام کیس خیلی مهمه چه برسه موارد دیگه کیس.
برند فاطر هم نه تنها مورد تایید من نیست بلکه مورد تایید اکثر کارشناسان و مهندسان سخت افزار نیست. اینا اکثرا چینی هستن و اجناس و قطعات بنجل چینی هستن و یا قطعات نامرغوب
شما همین پاورهای گرین رو در سطح بودجه پایین مراجعه کنی می بینی از خازن های چینی استفاده کرده ولی پاورهای خوب از خازن ژاپنی استفاده می کنن. دلیل نمی شه چون تبلیغ کرده پس جنس خیلی خوبیه. مدیران انجمن و سایت هر کس بخواد تبلیغ کنه پول می گیرن و تبلیغمی کنن و شما می بینیکه آخرش می نویسن که ما مسئولیت چیزی رو قبول نمی کنیم. الان فاطر رم و خیلی از قطعات دیگه رو داره پس اگه اعتقاد به فاطر داری پس همه قطعات رو تا جایی که می تونی از فاطر معرفی کن و خودت هم برای خودت و اوقامت از فاطر خرید کن
در مورد اس ای دی هم بگم که سرعت خوندن چه ترتیبی و چه تصادفی توی اس اس دی مهمتر از سرعت نوشتن چه ترتیبی و چه تصادفیه و سرعت خوندن تصادفی از همه مهمتره که این اس اس دی که شما معرفی کردی 90 هزاره (90000) که در سطح اس اس دی ها ساتا قرار داره برای همینه که داغ نمی کنه چون سرعتی نداره که داغ کنه
البته می دونم دوست داری ایران پیشرفت کنه و پول مردم توی جیب شرکت های خارجی نره و صنعت خودمون پیشرفت کنه ولی با ساخت پراید و محصولات بی کیفیت ایران خودرو و سایپا و شرکت هایی مثل فاطر با قطعات چینی این نشدیه. مخصوصا اینکه اگه واردات آزاد بود و انحصاری نبود می شد با این قیمت، مردم خودروهای درجه یک خارجی بخرن
پس در معرفی قطعات نباید به شرکت ها توجه کرد باید به مردم و جیبشون توجه کرد که در این سختی و بی پولی وقتی می خوان سیستمی بخرن نهایت دقت رو بکنیم که بعدا ضرر نکنن
اینم سایت رسمی فاطره و من هر موقع واردش میشم اینجوریه
کد:https://faterco.ir/
رم نیاز به هیت سینک نداره ! مطلب زیر در سایت PC world رو بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.pcworld.com/article/5402...r-for-now.html
وقتی یک نفر درخواست مشاوره سیستم میده و از مبلغ 10-12 میلیون شروع میکنه و بزور به 20 میلیون بودجه میرسه ، دیگه بجای فضایی فکر کردن باید ارزونترین قطعات با کیفیت رو پیشنهاد داد ! بعله منم میدونم msi هارد های m.2 خیلی باکیفیت داره ! ولی وقتی شما میبینی کل بودجه مخاطب برای هارد نهایتا 3 میلیونه نباید بگی عه این نمیتونه اون هارد گرونه رو بخره پس ولش کن دیگه اصلا سیستم نمیخواد ! مثل اینکه بگی من ماشین لازم دارم ولی چون پولم به بوگاتی نمیرسه پس دیگه ماشین نمیخرم !
برند فاطر هم من قصد دفاع ندارم ، ولی با بودجه کم ، شما دو انتخاب داری، یا جنس نا مشخص با گارنتی شرکتی ضعیف - یا یک برند داخلی که میتونه گارانتی رسمی و بهتری ارائه بده
خب الان وقتی این دوستمون نمیتونه 5 میلیون برای پاور با برند فلان که خازن خارجی داره هزنیه کنه ، حداقل یک چیزی باید معرفی کرد که در صورت خدایی نکرده خرابی، حداقل بتونه از گارانتی استفاده کنه
قاب کیس هم که کلا نیازی به بحث نداره ! ضربه به کیس یک اتفاق هست که اگه بخوای خیلی روش حساس باشی باید از این قاب کیس های حرفه ای که شیشه نشکن و بدنه تقویت شده بخری که فقط خود قاب کیس میشه 10 میلیون
من 12-13 ساله که دارم برای افراد با بودجه های مختلف سیستم میبندم ! حتی الان که کارم شده حسابداری ، باز هم برای شرکت ها و آشناها دارم کار میکنم و خیلی خوب میدونم وقتی بودجه محدوده نباید برای مخاطب سخنرانی کرد که قطعات گرون قیمت خیلی بهتره
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 24-11-24 انجام شده است
HDD + SSD + NVme2
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks