سلام
با حدود 500 تومن برای سرور چه مادر برد , cpu پیشنهاد میکنید
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
با حدود 500 تومن برای سرور چه مادر برد , cpu پیشنهاد میکنید
ممنون
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سوپر ماکرو فکر کنم مینهای سرور خوبی میزنه و DDR3 هم هست اکثراً که من دیدم
پردازنده هم یک 4 هسته ای C2Q 6600 بگیری جوابگوی کار باید باشه البته باز هم بستگی به این داره چه کاری بخوای با سرور انجام بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگفتی سرور برای کجا و چه کاری میخوای؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (31-10-08)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
سرور رو برای dc , internet sharing و یه اتوماسیون اداری می خوام
برای back up هم raid میخوام
حدود 40 تا کلاینت هست البته شبکه در حال گسترش هست
نظر خودم روی quad core و 4 گیگ رم هست
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
رمت رو از 4 گیگ پایین تر انتخاب نکن و باس بالا مثلا 1066 !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد هم :
P5E64 WS Evolution برای DDR3 و P5E WS Professional برای DDR2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 31-10-08 انجام شده است
ببخشید من یه سوال برام پیش امده ..
دوستانی که تا الان مادربورد و پردازنده و رم برای سرور پیشنهاد دادن , خودشون تا حالا سرور بستن ؟
اصلا می دونن که حجم تبادل داده DC ( که Astronix اشاره کرد ) چقدره و چه قطعاتی مناسبه چنین سروریه ؟
اصلا لازمه برای Internet Sharing سیستم قدرتمند بست ؟
اصلا به توسعه شبکه توجه می کنید که سرور پیشنهاد میدید ؟
خواهشا یه جواب منطقی و درست بدید که اگر ندید تاپیکو قفل می کنم.
ممنون
good_punisher (31-10-08), Labyrinth (31-10-08), ViViD (31-10-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آقا ما قصد جسارت نداشتیم قبل از اینکه ایشون بگویند برای چه کاری میخواهند گفتم مادربرد سوپرماکرو خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خاص دیگه ای ندادم
در هر حال من پوزش میخواهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان بنده هم مشكلي دارم كه حس ميكنم جاي مطرح كردنش همينجاست
بنده يك سرور ميخوام براي كار در آتليه عكاسي كارايي كه از اين سرور ميخوام اينه كه دسترسي هاي كاربران بيست سيستم رو كه درحال كار با سيستم ها شون هستند طوري محدود كنه كه مثلا يو اس بي كلاينت ها ريد اونلي بشه و همچنين از كليه اطلاعات جاري كلاينت ها كه معمولا عكس هستند با حجم بالا هر روز بك آپ گرفته بشه
ممنوم پيشاپيش
اگر توضيح بيشتري مورد نياز بود در خدمتم
taghi.ar@gmail.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks