دوست عزيز. در مورد مدلي که انتخاب کردي شک نکن. بسيار انتخاب خوبيه. من کاملا تاييدش مي کنم. قيمتشم که خيلي مناسبه.
با سلام ... مادر برد اینتل واسه cpu e7400 با نهایت قیمت 85 تومن بهم معرفی کنید ممنون ...
من خودم گیگابایت EP 43 - S3L مد نظرمه ... شما چی پیشنهاد میکنید ؟!
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. در مورد مدلي که انتخاب کردي شک نکن. بسيار انتخاب خوبيه. من کاملا تاييدش مي کنم. قيمتشم که خيلي مناسبه.
Computex (12-07-09), Question PCN (12-07-09)
ممنون دوست من ... پس همين خوبه ؟ برم همينو بگيرم ؟ و اينكه DDR 3 پشتيباني نميكنه اين ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در این رنج قیمت من هم همین مدل رو پیشنهاد می کنم. گزینه خوبیه. در ضمن از رمهای DDR3 هم پشتیبانی نمیکند.
Question PCN (13-07-09)
کاربر شهرسختافزار
اگر نظرتون اینه که رم DDR3 هم پشتیبانی کنه می تونید این مدل Asrock رو هم بگیرید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لینکش :
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=608
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز پردازنده شما داراي BUS 1066 ست و با چيپهاي P43 و P31 خريد RAM DDR3 هزينه اي اضافيه.
ضمنا من به هيچ عنوان مادربورد Asrock رو تاييد نمي کنم.
Question PCN (13-07-09)
|
|
ممنون ... منم تا حالا کار نکردم ... پس همون رو میگیرم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته حتی خیلی از p45 ها (مثل P5Q C)هم کاربرد واقعی برای DDR3 ندارن و اتلاف هزینه هست.کلا برای ای ن چیپ طراحی نشدن و تفاوتشون رو می تونید با 1366-corei7 احساس کنید.برند Asrock هم بیشتر در رنجهای پایین مدلهای نسبتا متوسطی داره در کل انتخابهای بهتری وجود داره مثل همین مدل گیگا یا Biostar tp43a2d7 که بسیار هم برای اورکلاک مناسبهدوست عزيز پردازنده شما داراي BUS 1066 ست و با چيپهاي P43 و P31 خريد RAM DDR3 هزينه اي اضافيه.
ضمنا من به هيچ عنوان مادربورد Asrock رو تاييد نمي کنم.
آخرین ویرایش توسط arbabe.sayeha در تاریخ 14-07-09 انجام شده است
Chess Is Life
کاملا موافقم.
شما میتونید از مدل Biostar Tp43D2-A7 استفاده کنید که بسیار عالی هست.
اتفاقا مادربرد های Asrock در رنج ای پایین و در بعضی مواقع مادربرد های بسیار عالی هستند.ضمنا من به هيچ عنوان مادربورد Asrock رو تاييد نمي کنم
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
arbabe.sayeha (14-07-09), reza76622201 (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
مادربورد خيلي خوبيه. اما از نظر گارانتي (آواژنگ) اصلا با Gigabyte قابل قياس نيست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتوي اداره ما(شامل 11 اداره کل و 8 تا دفتر در ساختمان 17 طبقه) مادربوردهاي Asrock بسيار مشکل دارند(همه هم در حد پاييني هستند). اصلا از نظر ظرافت ساخت با Gigabyte و Asus قابل قياس نيستند. تا دلتون بخواد خرابي دارن. سرعتشون هم پايينه. اينجا اجسادشون زياده. در هر صورت با بررسي صورت گرفته توسط تيم سخت افزاري فقط مادربورد گيگا بخاطر کيفيت و گارانتيش (در هر سطحي) تصويب شد. بنابر اين من به شخصه اين مادربورد رو اصلا پيشنهاد نمي کنم(از اون بدتر Mercury که ديگه واقعا مفتش گرونه)
arbabe.sayeha (14-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks