smrbh (02-09-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه CPU میخوام واسه گیمینگ، واسش تا 180 اینا میتونم هزینه بذارم، مد نظرم روی AMD هستش چون ارزون تره به نظرم.
روی سری Athlon بیشتر نظر دارم چون با توجه به بودجه من CPU های خوبی داره، تا 60-70 تومان هم روی یه مادربرد و یه 30-40 تومن واسه یه رم (اگه DDR3 باشه، چون DDR2 خودم دارم :دی) حساب باز کردم.
Athlon II x2 631 چطوره ؟ سری x4 چی ؟ (مسلما x4 باید گرون تر و قوی تر باشه بله؟) میشه یه لیستی از قیمتاش بدین ؟
ممنون
----
P.S : اینا چطورن و چندن؟
Athlon II x4 640/641/651
آخرین ویرایش توسط Albis در تاریخ 01-09-12 انجام شده است
smrbh (02-09-12)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Albis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری 6x1 خوب هستند ولی فقط 631 در بازر موجود است و قسمتی بین 150 تا 180 دارد
البته توجه بفرمائی که برای این پردازنده باید مادربرد fm1 تهیه کنید که قیمتی بالای 100 تومن دارد
یک مادربرد از این پلتفرم که از usb/sata3 پشتیبانی کند و آورکلاک نسبتا خوبی هم داشته باشد برای شما 130 تومن هزینه خواهد داشت
من شخصا fm1 و 631 را به شما توصیه میکنم چون قدرتی در حدود phenom ii x4 نسل قدیم دارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 640 به صورت آکبند به سختی در بازار پیدا میشود و دست دوم به همان حدود قیمت 631 میتوانید خرید کنید
برای این پردازنده یک مادربرد 770 به قیمت حدود 90 تومن میتونید تهیه کنید و مادربرد 970 هم از 150 تا 190 میتوانید تهیه کنید ( البته مادربردهای ارزانتری مثل n68 هم در بازار هستند ولی برای بازی با این پردازنده اصلا جالب نیست )
کاربر شهرسختافزار
ممنون، فقط یه سوال دیگه.
این CPU ظاهرا 64 بیتی هست و ویندوز منم 32 هستش. منم نمیخوام که ویندوز رو از نو نصب کنم و 64 بیتیش کنم (بعضی از نرم افزار ها و اینا با 64 مشکل دارند و + هر چی که دانلود کردیم و اینا باید 64شو دانلود و نصب کنیم :( )
میشه یه توضیحی در مورد مشکلات ویندوز 32 بیتی رو پردازنده 64 بیتی بدید؟
بعد اینکه میگن سری 6x1 apu ضعیفی داره و اینا چیه؟ (شنیدم Integrated GPU هم ندارند)
آخرین ویرایش توسط Albis در تاریخ 02-09-12 انجام شده است
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Albis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نصب سیستم عامل 32 بیتی بر روی پردازنده 64 بیتی هیچ مشکلی ندارد
سئوال دوم شما را درست متوجه نشدم
سری 6x1 دارای گرافیک داخلی نیست ولی قویترین هسته پردازشی amd را دارد
به عبارتی پردازنده 4 هسته این نسل قویترین پردازنده 4 هسته ای amd است
کاربر شهرسختافزار
بعد اگه اینکارو کنم Performance ش به همون اندازه ویندوز 64 بیتی روی cpu 64 بیتی میشه ؟ با نرم افزارا مشکلی پیدا نمیکنه که؟
آخرین ویرایش توسط Albis در تاریخ 02-09-12 انجام شده است
عزیز پرفورمنس ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی در کارهای معمولی آنچنان با هم تفاوت نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Albis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها در کارهائی که نیاز به رم بیشتر از 3 گیگابایت باشد در صورت این مقدار رم بر روی سیستم شما پرفومنس تغییر خواهد کرد
نرم افزارها هیچ مشکلی پیدا نخواهند کرد
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا امروز رفتم 3-4 تا پاساژ گشتم هیچ کدوم اصلا Athlon 4x نداشتن، فقط Athlon 2x 250 بود و سری FX1 که گرون هست. شما خودتون مغازه ای سایتی شرکتی چیزی میشناسید از این سری داشته باشه ؟ (فقط بازار ایرانیان و رضا رو نگشتم)
دیگه چه اپشن هایی هستش؟ a4 چطوره؟ از Athlon 2X بهتره؟ اگه پیدا نمیشه همون Athlon 250/260/270 بگیرم :|
آخرین ویرایش توسط Albis در تاریخ 06-09-12 انجام شده است
250 رو چند قیمت داشتین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Albis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
a4 سوکت fm1 است مادربرد شما چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
مادربردم که باید عوض شه، چون 775 هستش :دی
250 رو هم فکر کنم دوره بره 130 میدادن توی پایتخت.
ولی خب بازم دو هسته ای هستش، حالا نمیدونم اون A4 که GPU هم داره باید توی گیمینگ و اینا بهتر از یه دو هسته ای معمولی کار کنه، بله؟
به من بگو چقدر میخواهی هزینه کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Albis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک کارتت چیه
مونیتورت چه رزولیشنی داره تا بگم چیکار کنیم
امشب رو مود خوب و خوشحالم هوس کردم یه حال اساسی به شما بدهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (06-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks