E8500 بطور مسلم بهتر جواب میده اما بگذار توضیح هم بدهم که یکی 4 هسته ای هست و دیگری 2 هسته ای
سلام گیج شدم من ...واسه گیم کدوم بهتر جواب میده ؟! ضمنا کاری به اورکلاک ندارم !!! کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
E8500 بطور مسلم بهتر جواب میده اما بگذار توضیح هم بدهم که یکی 4 هسته ای هست و دیگری 2 هسته ای
Going To Change New HardWare Soon
مسلم هست كه يك پردازنده 4 هسته اي از يك پردازنده 2 هسته اي بهتر عمل ميكنه البته زماني كه برنامه ها و بازي ها براي 4 هسته اي بهينه شده باشند كه اين روند نيز داره به سرعت به جلو پيش ميره پس صرف خريد با 4 هسته اي هست با توجه به آينده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبالاخره چی شد ؟! یکی میگه 4 هسته ای ... یکی میگه 2 هسته ای؟! نظر هر دوتونم واسم محترمه !!! کدوم یکی بالاخره ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور من این بود چون فرکانس پردازنده اینتل بالاتر هست فعلاً برای بازیهای بازار بهتر جواب میده و فریم بیشتری میگیری اما انتخاب 4 هسته ای مسلماً بهتر از 2 هسته ای هست البته اگر بخواهید به طرف AMD برویدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (18-02-09)
D J V A H I D (18-02-09)
|
برم تو کار 9950 دیگه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه سری 9000 واقعا بدرد بازی نمیخوره !!!! کلا AMD بدرد بازی نمیخوره سری جدیدش کلی بهتر شده ولی باز خرید Q9400 و Q9550 عاقلانه تره نسبت به 920 و 940 از AMD !!!
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 18-02-09 انجام شده است
D J V A H I D (18-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنچمارک مقایسه دو مدل رو نداری ؟ پاک گیج شدم !!! نمیدونم به ساز کدومتون برقصم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین وحید جان اصلا مقایسه 2هسته ای با 4هسته ای زیاد درست نیست... 4هسته ها قدرت multi tasking بالایی دارند که مزیت های خاص خودش رو داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی که در حال حاضر وجود داره این هست که بازی ها واسه 4 هسته ای ها بهینه سازی نشدن...!!
معلوم هم نیست این مشکل کی حل بشه...؟؟!!
با توجه به ورود سوکت جدید من به شخصه فکر می کنم! اگر صرفا واسه گیم می خوای سیستم رو ببندی E8500 در حال حاضر بهترین پیشنهاد هست...
بعد ها برای ارتقای سیستم یا انتخاب چهار هسته ای می تونی بری سراغ سوکت جدید با کارایی به نسبت بیشتر...
بازهم در نهایت تصمیم با خودته...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا انتخاب AMD یا Intel خودش می تونه کمک کنه واسه به جواب رسیدن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (19-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks