نیما جان من مادربوردهای جدد ازراک رو تست نکردم ولی شاید حرف شما درست باشه به هر حال
نمیدونم دوستان کسی هست تست کرده باشه؟
کاربر شهرسختافزار
نیما جان من مادربوردهای جدد ازراک رو تست نکردم ولی شاید حرف شما درست باشه به هر حال
نمیدونم دوستان کسی هست تست کرده باشه؟
nima_hl (16-02-10)
|
|
جواب به دوستم که پیشنهاد داد ازراک رو جایگزین abit کنم این بود : ازراک هم شد فوتبال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه مادربرد پیشنهاد بده که ۲ روز برای مشتری کار کنه ، مگه آبرو اعتبارمو از تو جوب پیدا کردم رو این آشغال از بین ببرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی دوستم جواب داد فلانی این بردها رو تست کرده ok داده ( این فلانی کسیه که از ۱۰ سال پیش میشناسم و نظراتش رو قبول دارم )
به اکراه و به صورتی که دستم نجس نشه بردهای نمونه رو تحویل گرفتم و مابقی داستان که قبلا هم تعریف کردم
به شما و دوستان دیگه کاملا حق میدم از این برند دلچرکین باشید چون خودم هم بودم ، ولی بنظرم این بردهای جدید رو باید یه جور دیگه نگاه کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (17-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks