PCminister (16-01-08)
Administrator
من با توجه به نیازهای خودم مورد اول رو ترجیح میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (16-01-08)
کاربر شهرسختافزار
مورد دومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
e6750 البته با مادربرد asus maximus formula
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز اگر میشه یکی بگه ایم مین P35 DS3P چند هست ؟
بعد اگر من بخوام انتخاب کنم E6750 رو با Asus Maximus Formula رو انتخاب میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون درباره P5K-E چیه ایم بهتره یا DS3P برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
وقتی خوب بهش فکر میکنم میبینم ds3p با Q6600 بهتره چون میتونه خیلی بهتر از یک دو هسته ای پردازش انجام بده.
من اگه میخواستم به maximus پول بدم که میدادم یک gt میگرفتم با یک ds3l خیلی بهتر از عهده خیلی از کارها بر میاد. البته مادربردها با هم قابل مقایسه نیستند اما با توجه به مبلغ یک p35 خوب با یک کارت عالی خیلی بهتر از یک x38 با یک کارت متوسط عمل میکنه. همین موضوع در مورد پردازنده هم مصداق داره.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
pci ex2 چیپست x38 رو هم در نظر بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (18-01-08)
کاربر شهرسختافزار
در این مورد با شما موافقم اما الان ارزانترین x38 مادربرد p5e هست که قیمتش بالاست (حدود 270).
با 270 میشه یک p35-dq6 گرفت که در اور خیلی خوب عمل میکنه.
حالا اساتید باید بگن که آیا pci-e 2.0 ارزش داره اینقدر براش هزینه کنی؟
چون 8800 های GT در pci-e معمولی هم کار میکنند.
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
دوست من فعلا pcie2 رو اگر بیخیال بشید بهتر هست . چون سریع با pcie3 جایگزین میشه . p35 فعلا بهترین چیپ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
pci ex 3 کی قراره جایگزین بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یعنی x48 قراره با pci-e 3 عرضه بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و الان RoadMap چندتا شرکت معتبر جلوی رویم هست، چیپستهای X48 Intel, NF 780i,NF790i,NF 780a, NF730i, NF730a, RD790, RS780 تماما از PCI-E 2 پشتیبانی میکنند و فعلا خبری هم از برنامه تولید PCI-E 3 در سری جدید کارتهای گرافیک ATI, NVidia نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پروژه برای نیمه دوم سال 2008 در حال بررسی عملیاتی است.
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks