pci که در حال حذف هست .
این برد بله کوچک هست .
اگر نیاز به برد بزرگ داری
GIGABYTE B250-HD3P
|
|
کاربر شهرسختافزار
این بهتره از MSI B250I GAMING PRO AC ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا میشه تا سقف 500 بهترین رو معرفی کنید ؟
بله این و MSI B250 PC MATE هر دو خوب هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (16-04-17)
کاربر شهرسختافزار
آقا خیلی لطف کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس این که مثلا روش زده سری گیم و ... الکی هست ؟ یعنی نرم افزاری فقط میاد یه کارایی میکنه؟
منظورم مادربردهایی تا سقف 500 هست که سری گیمینگ هست
مثلا msi یدونه داره سری bazoka که برای گیم هست که قیمتش 320 اینا هست
الکی نیست . ولی بودجت دست و پا گیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اون هم سایز کوچیک هست
آقا امیدشرمنده من یه مقدار اطلاعاتم کمه . pci فرمودی درحال حذف من متوجه نشدم یعنی کلا قرار جمع شه بعد کارت گرافیک رو رو چی میبندنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
PCI با PCIe فرق داره عزیر دلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده من یادم نبود اون اسلات pci اکسپرس هست ببخشید.ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks