کسی نظری نداره ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان عزیزم
من حدودا چند هفته پیش سیستمی رو خریدم خواستم نظر شما دوستان رو در موردش بدونم
Mainboard : Asus P8h61 /USB3
Cpu : Intel Pentium G620
H.D.D:1 TeraByte Seagate
VGA : Asus Gt 210 1GB DDR3
Ram: Kingston 4 GB 1333
Monitor : LG E2050
کارایی که من با سیستم دارم : ذخیره سازی اطلاعات - بعضی وقت ها گیم بازی کردن - کار با برنامه های Fl studio و Cubase و در نهایت اینترنت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم اگر یه رم 4 دیگه بخرم که رم کلی سیستم بشه 8 خیلی بهتر باشه (از لحاظ به روز بودن سیستم وگرنه همین 4 هم بنظر کافی میاد)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نظری نداره ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوست من شما الان که سیستم رو خریدید و دیگه برای نظرخواهی یه کم دیر شده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به طور مثال من الان نمی دونم شما چقدر بودجه در نظر گرفته بودید و این قطعات رو خریدید ؟؟
در بین قطعات خریده شده کارت گرافیکتون به نظرم خیلی ضعیف هست و با توجه به رزولوشن مانیتور به زحمت جواب گیم حتی با تنظیمات گرافیکی پایین رو بده.
مین بورد و پردازنده انتخابی هم خوب هستن با توجه با قیمت
رم هم مناسب هست و با توجه به قطعات و کاربری تون از سیستم به 8GB نیازی ندارید. ( البته من با نرم افزار Fl Studio کار نکردم و نمی دونم چقدر سنگین هست ، هرچند که حتی اگه تصور کنیم که این نرم افزار انقدر سنگین هست که از 8GB رم استفاده می کنه پردازنده تون اونقدر قوی نست که بتونه از 8GB استفاده مفید کنه )
در کل مبارک باشه و فنش براتون بچرخه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
erfan_Music (26-04-12), Rezasam1 (29-04-12)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستم نظر کلی دوستان رو بدونم
تا الان مشکلی با کارت گرافیک نداشتم و تقریبا خیلی از بازی هارو اجرا کردم (قطعا کیفیتش با یه کارت گرافیک 250 هزار تومانی زمین تا اسمون فرق داره ولی در کل راضیم)
مرسی که نظر دادی دوست عزیزم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمم (بدون در نظر گرفتن مانیتور) حدودا 780 تومن شد ...
کاربر شهرسختافزار
یک سوال دیگه هم داشتم : گفتید پردازنده من توان استفاده تمام (مفید) از 8 گیگ رم نداره و همین 4 هم بسه
میشه یه رم 4 دیگه گرفت و رم رو به 8 ارتقا داد تا در صورتی که بعدا پردازنده رو ارتقا دادم دیگه نیاز به خرید رم نباشه ؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مین بورد انتخابی شما تا 16GB رم رو پشتیبانی می کنه و شما ازین بابت هیچ مشکلی ندارین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfan_Music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط ازین بابت خدمتتون گفتم که فعلا با قطعات انتخابی تغییر خاصی در کارایی سیستمتون ایجاد نخواهد شد.
در نهایت تصمیم با خودتون هست.
nothing is as it seems
erfan_Music (26-04-12), Rezasam1 (29-04-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی تون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک سوالی داشتم (شرمنده که هی سوال میکنم)
من الان رم سیستمم 4 هست و از نوع ddr 3 kingston 1333
اگه یه رم 2 گیگ kingston ddr3 133 بگیرم مشکلی پیش نمیاد از لحاظ فرکانس ها ؟
عضو VIP شهرسختافزار
با توجه به چینش دوتایی ، برای استفاده از بهترین حالت ، توصیه میشه یک رم مشابه رم فعلی خرید بفرمائید. یعنی دو تا 4 گیگ باس 1333 تا حالت دوآل چنل فعال بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfan_Music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P A R H A M (28-04-12), Rezasam1 (29-04-12)
کاربر شهرسختافزار
ممنون مهرداد عزیزم ... یک دنیا تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks