پس قبول دارید Performance/Price خوبی نداره؟ (منم همینه 500 ساعته میگم)آرمان من حرفم اینه که شما باید این موضوع رو قبول کنی هر چیزی اولش قیمتش مشکل داره ولی به مرور زمان خوب میشه و این قطعه باز هم میگم گامی به آیندست برادر تا یکسال دیگه همین اندازه مادربرد با پردازنده قوی و گرافیک داخلی قویتر میاد که قیمتش هم مناسبه به همین خاطر ممکنه برای شروع کمی و کاستی داشته باشه اما میخوام این یکجوری به اون مغزت وارد کنی و بقبولونی برادر :دی
خداییحال کردم D: فقط حالیم نشد..!مین رو میفروشه و یه مین و cpu قویتر میخره
ولی در حالتی که شما میفرمائید ممکنه روی پردازنده 10-20 تومن ضرر کنه ولی با اون 20-30 تومن پول برق بیشتر ، ضرر بیشتری متحمل میشه
محاسبه رو کف کردی ؟
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
عضو VIP شهرسختافزار
آخه خداییش تو یکی خودت هزینه حالیت میشه مگه؟؟ :)) خروار خروار پول هدر میدی عین خیالت نیست حالا برای 20 یا 30 تومان داری خودکشی میکنی ولی من مطمئنا یکی از اینها میخرم هر چقدر ضرر هم باشه برای تنوع هم که شده خیلی خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
منم با آقا نیما موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد ( طبق اون چیزی که توی سایتش توضیح داده شده (( چون فعلاً استفاده نشده )) ) امکانات و قدرت خوبی برای من نوعی که توی مغازم سیستم دارم و میخوام توی خونه استفادم در حد آهنگ ، فیلم و یا اینترنت باشه خیلی مناسبه
من گیم نت دارم ، اما برای کافی نت ها ، خصوصاً جاهای پر رفت و آمد بهترین گزینه ست
طبق چیزی که تو اخبار بیان کرده ، هزینه برق مصرفی برای جاهای مختلف فرق میکنه و برای یه منطقه مسکونی مثل تهران یا تبریز اونم در ساعات پر مصرف شب که مثلاً قراره 10 - 15 تا سیستم روشن باشن با توجه به محاسبه ای که انجام دادین ، مصرف پایین تر میاد .
پس کاربرد اصلیش برای کسائی که تعداد زیادی سیستم ( مثلاً برای کافی نت ) و مصرف خونگی ( با همون نیاز هایی که گفتم ) انتخاب خوبی میتونه باشه .
فقط به شخصه نظرم اینه که اگه یه اسلات PCI داشت خیلی بهتر و جالب تر میشد تا کاربر کمترر مجبور شه از درگاه usb استفاده کنه
HoSsEiN.iR (16-01-11), nima_hl (16-01-11), ripek (16-01-11), ViViD (16-01-11)
کاربر شهرسختافزار
جالبه بدونید (Ontario ) که معماری کم مصرف تریه هم تو راهه
فقط 9 وات در مقایسه با Zacate که 18 واته
و قراره این 2 معماری بیشتر در لپ تاپ ها استفاده بشه تا دسکتاپ
که باعث صرفه جویی زیاد در مصرف باتری میشه
Capture..JPG
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
HoSsEiN.iR (16-01-11), nima_hl (16-01-11), ripek (16-01-11), ViViD (16-01-11)
|
|
باشه من که راست میگم ولی تسلیم..D:آخه خداییش تو یکی خودت هزینه حالیت میشه مگه؟؟ :)) خروار خروار پول هدر میدی عین خیالت نیست حالا برای 20 یا 30 تومان داری خودکشی میکنی ولی من مطمئنا یکی از اینها میخرم هر چقدر ضرر هم باشه برای تنوع هم که شده خیلی خوبه
هرچی میخوای بخری بخر منم هرچی بخرم P/P درست رعایت میشه ولی این به نظر من اصلا به صرفه نیست...
به نظر من اگر یک مقداری فرکانس بالاتری داشت مثلا 3.1 3.2GHZ که میدونم شدنی نیست و یک PCI-Express 2.0 8x حداقل + PCI این مدل میتونست یکی از بهترین و پر فروش ترین ها باشه.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
خیلی ببخشید دوست عزیز شما با نرم افزار خاصی تاحالا کار کردید؟
از نظر شما نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و اتوکد نرم افزارهای ساده ای هستند؟؟!
خدمتتون عرض کنم که اتفاقا این دوتا نرم افزار رندرینگ بالایی دارند و به همین دلیل به پردازنده قوی و با کش بالا نیازمندند!
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوست عزیزم من هم با فتوشاپ اندازه ای کار کردم که بدونم در چه حد به قول شما رندرینگ و این حرفهاش طول میکشه از همون زمان که فتوشاپ 6 بود من بطور مستقیم کار میکردم تا الان که به حساب 11 کار میکنم میدونم کم نمیاره برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smargenius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور من طراحی فلکس نیست که DPI رو بزاری 500 بعد سیستم دو ساعت بشینه فکر کنه منظور منم کارهای ساده بود
HoSsEiN.iR (16-01-11), Labyrinth (24-01-11), mehrdad_ab (17-01-11), nima_hl (16-01-11), ripek (16-01-11)
سلام و 100 سلام به دوستان گرامی
من هفته پیش با دوستانم در شرکت شاب برای این مادربرد تماس گرفتم و اونها هم درخواستم را لبیک گفتن و سمپل این برد را برام تهیه کردن که جا داره اینجا ازشون تشکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد به دستم رسید ولی با پاورهای قلدری که داشتم ( 1000 گرین و 600 تونب ) نمیشد تستشون کرد
البته دروغ نگم یک تستی زدم ولی به دلیل بازده پائین پاورها در لود کم چیزی حدود 40 وات مصرف سیستم شد که جالب نبود
با تماسی که با دوستان داشتم پاور 305T گرین که برای سیستمهای کم مصرف طراحی شده ( در لود کم هم بازده خودش را حفظ میکنه ) معرفی شد که اونم تهیه کردم
با این پاور تونستم مصرف سیستم با یک هارد سیگیت معمولی را به 0.12 آمپر ( 26 وات ) در حالت بی کاری و 0.15 آمپر (33 وات) در لود 3dmark برسونم
سیستم بسیار سریع و راحت بوت شد و بر خلاف آنچه تصور میکردم نیاز به نصب مجدد ویندوز نبود
مقداری تستهای مختلف باهاش انجام دادم و قصد داشتم یه بررسی با پردازنده سمپرونی که دیروز تهیه کرده بودم بزنم ولی یه مطلبی پیش اومد که از این کار منصرف شدم
زمانی که پردازنده سمپرون و مادربرد 880 را نصب کردم دیدم مصرف این سیستم هم چیزی حدود 50-60 وات بیشتر نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گر چه قدرت گرافیک e350 مقداری بیشتر بود و سیستم برای کارهای معمولی کاملا جوابگو بود ولی با یه دو دو تا دیدم حرف آرمان درست تره
اگر اختلاف مصرف این دو سیستم بالای 100 وات میبود ارزش داشت روش وقت بگذاریم و قابلیتهائی مثل آپگرید را نادیده بگیریم
به هر حال بعد از این تستها نظر شخصیم اینه
e350 پردازنده خوبیه و از پس تمامی کارهای روزمره هم بر میاد و برای دستگاههای قابل حمل ( نوت بوک ) گزینه بسیار خوبیه ولی برای اینکه بتونه با پردازندههای دسکتاپ رقابت کنه باید با حفظ میزان مصرف قدرت پردازشی بیشتری پیدا کنه
این مین 2-3 روزی دستمه و بعد مرجوعش میکنم ، دوستان اگر تست ، سئوال ، عکس و ...... ازش میخوان بفرمایند تا تقدیم کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (24-01-11), mehrdad_ab (23-01-11), ripek (24-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
یکی از فاکتورهایی که این برد رو متمایز میکنه اندازه اون هست
من عرض کردم الان ممکنه نسبت به قیمت زیاد بصرفه نباشه اما به مرور زمان تکنولوژی ساخت اینها بالاتر خواهد رفت
نیما جان اگر ممکنه یک عکس ازش در چند زوایا در کنار یک برد معمولی بگذارید
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
خب اندازش چه تفاوتی داره در شرایطی که قراره بره تو کیس ؟؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks