سلام من می خواستمخودم cpu و mother board کامپیوترم رو عوض کنم آیا بعد از تعویض نیاز به تعویض ویندوز هم هست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من می خواستمخودم cpu و mother board کامپیوترم رو عوض کنم آیا بعد از تعویض نیاز به تعویض ویندوز هم هست؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Anus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزتون چیه ؟
اگر xp باشه به احتمال 99% به هم میریزه و مجددا باید نصب کنید
اگر 7 باشه و مادربرد قبلیتون خیلی قدیمی باشه احتمالا 50% ویندوز بالا نمیاد
ولی اگر پلتفرمتون خیلی قدیمی نباشه و مادربرد را تعویض بفرمائید ویندوز بالا میاد
به هر حال بنظرم اطلاعاتتون را بکاپ بگیرید و آماده نصب ویندوز جدید باشید
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 7 هستش و مادر بردم asrock n73v-sبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و پلتفرم جدیدتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Anus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
mb:gigabyte-H61 /cpu:g2020برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگه ويندوز رو عوض كنيد بهتره درايورهاي قبلي مادربورد روي مادربورد جديد Off هستند يعني كار نمي كنه .واحتمال صفحه آبي مرگ امكان داره براي ويندوزتون پيش بياد و همچنين هر مادربورد آدرس دهي خواص خودشو داره او درايور ها تو هارد تو هر چيزي
اگه رمتون بالاي 2 گيگ باشه بايد ويندوزتون رو 64 بيتي كنيد تا از نهايت سرعت بهره ببريد
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks