شاید مهمترین قسمت هارد و سی دی رام باشه که هرچی سریعتر کار کنن سریعتر هم ویندوز نصب میشه . البته سی پی یو و رم هم موثرند.
کاربر شهرسختافزار
شاید مهمترین قسمت هارد و سی دی رام باشه که هرچی سریعتر کار کنن سریعتر هم ویندوز نصب میشه . البته سی پی یو و رم هم موثرند.
|
|
کاربر شهرسختافزار
هیچ ربطی نداره ویندوز یک Time مشخص داره همان قدر هم طول میکشه تا نصب بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroushi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته پردازنده هم در نصب ویندوز بی تاثیر نیست ولی اگر میگفتن یک Disk Drive آمده که باعث میشه سریعتر ویندوز نصب بشه به شخصه راحت تر میپذیرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (14-03-10)
کاربر شهرسختافزار
من فکر میکنم سرعت نصب شدن ویندوز بیشتر به سرعت چیزی که داره فایلهای نصب از روش خونده میشه بستگی داره تا سرعت سی پی یو مسلما نصب از روی سی دی خیلی کندتر از نصب از روی هارد هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
ولی ربط داره دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه سیستم 939 دارم با چیپ ویا وقتی هارد ساتا نصب میکنم در عرض 10 دقیقه ویندوز میریزم
سی پی یو هم 3200 اتلون و 1 گیگ رم
در حالی که با یه سی پی یو کواد زمان بیشتری میکشه تا نصب بشه
ripek (15-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks