سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 تا 6 میلیون بیشتر درمیاد؟! چرا؟ قیمت را از کجا میگیرین؟
یه جستجوی ساده کنین ، قیمت 3700X حدود 9 تا 9.5 تومن هست و قیمت 5800X حدود 12.5 تومن هست (حدود 3 تومن اختلاف دارن) .
======
باز اگه اصرار دارین در حد 9 تا 9.5 تومن رایزن بگیرید ، پیشنهادم پردازنده ی 5600X بجای پردازنده ی 3700X هست (هر چند 5600X در پریمیر ، خیلی ناچیز ، یعنی اختلاف 3 تا 5 درصدی باهاش داره اما در فتوشاپ ، عملکرد بهتری داره و هم نسل جدیدتر و مصرف پایین تر هه) :
در پریمیر (بصورت میانگین و سراسری) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در فتوشاپ :
دقت کنید که این تست ها برای نسخه ی پریمیر پرو یا فتوشاپ تقریبا سال های 2019 تا 2020 هستن . اون هم بصورت کلی و میانگین .
=========
من همچنان بسیار تاکید دارم که شما در حد همین پردازنده ، میتونین بجای رایزن ، پردازنده ی 12600K (با قیمت 9 تومن) تهیه کنین که اختلافش در پریمیر پرو و فتوشاپ ، بیشتر از پردازنده های 3700X و 5600X و 9700K هست (و این 3 پردازنده تقریبا در حد هم در پریمیر پرو عمل میکنن) که در صفحه ی قبل ، نتیجه ی تست اش را در پریمیر پرو گذاشته بودم :
پردازنده ی 12600K در پریمیر پرو (آخرین نسخه) که اختلافش با 5600X حدود 30 درصد هست :
و این هم در فتوشاپ که اختلافش حدود 10 درصد هست :
به هر حال ، هر جور خودتون تصمیم میگیرید .
من راهنمایی را کردم .
بارها گفتم که عملکردشون در برنامه ی پریمیر پرو اون هم بصورت کلی (یعنی فرضا هم در رندر و export و هم در play back و هم در تست چندین پلاگین ها و ابزارهای مختلف و ....) اون هم در نسخه های 2019 و اینها ، اون طورن و تقریبا بسیار نزدیک به هم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه فرضا فقط در یک تست (فرضا export) ، متفاوت تر باشه .
شما به دل نگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر چیزی نباید واکنش نشون داد که .
تشکر .

Bookmarks