Admiral_Hunter (20-05-15), qatreh (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15)
مادربرد مهم ترین قطعه روی سیستم pc هست . سعی کنید روی این قطعه صرفه جویی نکنید . من خودم ازراک کار نمیکنم . ولی در مقابل دو مادربرد دیگه انتخاب مناسب تری هست . همون کارهای عادی هم اگر مادربرد خوب نباشه ممکنه شما رو دچار مشکل کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما پیشنهاد دیگه ای بهتر از ازراک دارید؟(چون گفتید ازراک کار نمیکنید و با هشداری که در مورد اهمیت مادربرد دادید منو ترسوندیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
انتظاراتم رو که نوشتم.فکر نکنم ایسوس یا گیگا و بقیه بر و بچ برای کار من مناسبتر باشند
|
|
من خودم اول نظرم روی گیگابایت H81M-S2PV هست و از میان انتخاب های خودتون ASROCK از بقیه سرتر هست . بالای 20 عدد از برد گیگابایت که نام بردم هم برای شرکت ها هم برای مصارف خانگی و به تعداد زیادی دوستان توصیه کردم مورد نارضایتی وجود نداشته است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HDMI ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA-H81M-S2PHبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
qatreh (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15)
قیمتش چنده؟
حدود 220 ...........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اینکه ازراک ATX هست و گیگابایت Micro ATX و از اونجایی که سایز بزرگتر طبیعتا از نظر پتانسیل و امکانات و جاگیری قطعات و تحمل گرمایی بهتر از سایز کوچکتر هست چرا گیگابایت رو به ازراک ترجیح میدید؟
|
|
البته این که میفرمایید علمی نیست . این کیفیت المانهاست که حرارت را کنترل یا افزایش میدهد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من حتما میخام از USB3 جلوی کیس استفاده کنم و USB3 پنل پشتی مادربرد برام کاربردی نداره.کدوم یکی از مادربردهای H81 این قابلیت رو در اختیارم میذاره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks