|
|
alksdj (20-05-15), qatreh (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15)
چرا؟لطفا دلایلتون رو کامل بیان کنید
تست asrock رو نیما جان گذاشته بود .داشتن 4 فاز vrm دیجیتال یکی از دلایلش هست . به شخصه تجربه خوبی با الایت ندارم .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...25/#post290327
alksdj (20-05-15), qatreh (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15)
نظر من رو بخای هیچ کدوم شون به درد نمیخوره چون اولا هر دو از ماسفت های نسل قدیمی استفاده میکنن و دوما تو تکنولوژی های دیگه هم از گیگا پایین ترن
نظر من اینه که گیگابایت بگیری
اما در کل اگه بخاد این دو فقط در نظر گرفته شه بقول اوستا امید ، اون مدل ازراک بخاطر یه فاز اضافه تر ، بهتره
خوب الایت 3 فاز و ازراک 4 فاز داره.این یک فاز بیشتر برای من که اهل اورکلاک و گیم و کارهای سنگین نیستم فکر نکنم مزیت مهمی باشه.درست نمیگم؟
به غیر از این مزیت دیگه چه تفاوتهایی بین این دو مدل هست؟
|
|
فاز بیشتر برای صرف اورکلاک نیست به منظور تغذیه بهتر پردازنده هست . هر چه تعداد فازها بیشتر باشه و از قطعات بهتری استفاده بشه تو کارکرد عادی پردازنده هم تاثیر گزار هست و فشار کمتری به قسمت vrm مادربرد میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیج زدن بایوس مادربردهای الایت و داشتن باگ هم از قدیم وجود داشته . ازراک از نظر بایوس هم از این برد بهتر هست .
Admiral_Hunter (20-05-15), qatreh (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15)
دوستان نظرتون در مورد این مدل رو هم بگید.قیمتش حدود 160-170 هست ظاهرا
خیر همون ازراک از این هم بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qatreh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
qatreh (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15)
میدونم ازراک بهتره ولی با توجه به اینکه بایواستار 50 تومن ارزونتره و انتظاراتی که من دارم بازم ازراک پیشنهاد میشه؟
انتظارات مهم:خروجی HDMI.قابلیت کنترل دور فنهای 4 پین و 3 پین پردازنده و کیس به صورت مجزا.مقاومت خوب در برابر گرما.پورت USB3 برای جلوی کیس.ورودی و خروجیهای کامل برای میکروفون و هدفون یا هدست و وبکم برای جلوی کیس.بایوس با تنظیمات روان و خوب
اهل اورکلاک و گیم و کار با نرم افزارهای مهندسی و حرفه ای هم نیستم.پردازنده ای هم که میخام استفاده کنم از سری I3 یا پنتیوم خواهد بود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks