سلام
میخوام بدونم اینکه میگن i5-9400 از همه i7های قبل خودش بجز نسل هشتم قویتره، درسته یا نه؟
چون میخوام cpu سیستمم رو ارتقا بدم برای دو سه سال و اگه i7-6700 بگیرم خیلی ضعیفتر از i5-9400 میشه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخوام بدونم اینکه میگن i5-9400 از همه i7های قبل خودش بجز نسل هشتم قویتره، درسته یا نه؟
چون میخوام cpu سیستمم رو ارتقا بدم برای دو سه سال و اگه i7-6700 بگیرم خیلی ضعیفتر از i5-9400 میشه؟
|
|
با توجه به تاریخ ساخت این پردازنده و عملکرد و به روز بودن ارزش خرید بیشتری نسبت به پردازنده های نسل شش و هفت دارد .یکی از پردازنده های مناسب برای گیمینگ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faal (18-10-20)
کاربر شهرسختافزار
منظورتون از لرزش قیمت متوجه نشدم. ممکنه تو کارای گرافیکی به این زودیا کم بیاره؟
مثلا من i5 نسل ۴و۶ داشتم تو بعضی کارا ۱۰۰ درصدم میشدن. ممکنه i7-6700 هم اونجوری بشه تو کارای گرافیکی
ارزش خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ارزش خرید بر میگرده به کارایی + قیمت + توان مصرفی
فقط میشه برای زمان حال گفت اینکه در آینده چه اتفاقی میوفته . در حال حاضر این پردازنده ارزش خرید مناسبی دارد .
پردازنده I7 6700 اصلا ارزش خرید ندارهPHP Code:https://www.tomshardware.com/reviews/intel-core-i5-9400f-cpu-integrated-graphics,6107-8.html
faal (18-10-20)
کاربر شهرسختافزار
فرمایشتون درسته.
من چه cpu i7 نصب کنم چه مادربرد و سی پی یو خودمو بفروشم و i5-9400 بگیرم، قیمتش یکی برام درمیاد.
احتمالن برای هردوتا هم باید خنککننده جداگونه بگیرم.الان فقط موندم که قدرتشون خیلی باهم تفاوت داره؟۴هسته و ۸ رشته و i7 چهار هسته و ۸ رشته و دومی ۶ هسته و ۶ رشته
برای مولتی تسکینگ هسته مهمه یا رشته؟
در ضمن قیمت i7 رو ۵ تومن گفته
خنک کننده متفاوت نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط به تعداد هسته نیست . ریز معماری و عملکرد نسل نهم بهینه شده است .
عملکر در بازی و ... بهتره . لینک هم برای همین گذاشتم .
faal (18-10-20)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks