سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط brother 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربریتون رو هم میفرمائین ؟
پاور هم به نظرم تعویض شه بهتره
سلام
من یک سیستم قدیمی ای ام دی سوکت 754 دارم می خواستم یک سیستم جدید بخرم الان کیسم سی ام 690 و پاورم جی ایکس 650 کولر مستر هست
اگر ممکنه دوستان لطف کنن سیستم های که بشه تا 500 هزارتومان تهیه کرد رو معرفی کنن البته مادربورد و سی پی یو و کارت گرافک و رم مورد نظرم هست بقیه قطعات رو دارم اگه ممکن بود مادربرد یو ای بی 3 و ساتا 3 باشه اگه نشد هم تهی دست بودن ما ست
با تشکر
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط brother 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربریتون رو هم میفرمائین ؟
پاور هم به نظرم تعویض شه بهتره
کاربر شهرسختافزار
سلام
این تاپیک هم تقریبا مشابه تاپیک شما است شاید کمک کنه در انتخاب تون
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php/34839
سلام
این سیستم رو برای کار با اکسل و اینترنت و اجرای گیم می خوام
این پاور 650 جی ایکس کولر مستر رو عید 90 خریدم تو بالای 70 درصد لود ریپل و نویزش بالا ست و این شاهکار مشترک کولر مستر و سون تیمه
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم اگر بازی براتون مهم باشه سیستم که تو اون تاپیک ( لینک بالا ) معرفی کردم با گرافیک 5770 براتون خوب باشه یا حتی می تونید گرافیک رو 460 انویدیا بردارید که کمی گرانتر اما خیلی گرافیک خوبی اما اگر بازی در حد معمولی با سطح تنظیمات پایین براتون کافی سیستم دوم که بر پایه اینتل و سوکت 1155 سیستم بهتری.
ولی اگر می تونید نزدیک 2 ماه صبر کنید به نظرم بهتره تا اون موقع با امدن چیپست های سری Z اینتل تنوع مادر برد ها بیشتر میشه و قیمت ها پایین تر میاد و قطعا برای تحریک بازار قیمت CPU های 1155 هم کمی پایین تر خواهد امد ( البته همه اینها در شرایط عادی ) در ضمن تا ان موقع شاید سوکت جدید َAMD وارد بازار ایران شده باشه ولی اگر هم نشده باشه تاثیر روی قیمت ها حتمی خواهد گذاشت .
به هر حال اگر بتونید یک یا دو ماه صبر کنید فکر می کنم ارزش داشته باشه
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 20-05-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
پیشنهادم
mb= asrock 880 gxh-usb3
cpu = Athlon2 x4 640
ram = DDR3 2*2 PNY or twinmos or Elixir 1333
vga = powercolor 5770
psu = Green 480 aeu
هستش
البته مادربرد فوق فاقد sata3 هستش که فکر نکنم فعلاً به کارتون بیاد ولی با پورت USB3 حسابی کارتون رو راه میندازه
پ.ن: اگر sata3 هم براتون مهم بود میتونید با کمی افزایش هزینه 880gExtreme3 تهیه کنید.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks