P45 DS3L فعلا موجود نیست
به نظر من خریدن P5Q هم کار جالبیه با توجه به اینه چیپش P45 هست و تفاوت زیادی با P5Q-E نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P45 DS3L فعلا موجود نیست
به نظر من خریدن P5Q هم کار جالبیه با توجه به اینه چیپش P45 هست و تفاوت زیادی با P5Q-E نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (28-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من ASUS p5q بدون شک
Overclocker (28-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msdcorp.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا يكي منو راهنمايي كنه!
ايسوس P5Q همينيه كه تو عكس هم هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمتش چنده؟ چون ليست قابليت هاش كه خيلي كامل و خوبه!
كسي از اين بورد داره؟ خوب هست، نيست، چه جوريه؟!!
بله این سری P5Q از ایسوز هست قیمتش هم حدودا 140 تا 145 هست و من باهاش کار کردم بازده خوبی نسبت به قیمتش داره و تهدادی از بچه ها هم دارنش ( گمونم آقا مهدی داشته باشه / Mehdi Max )
اگر خواستی من میتونم برات تهیه کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمتش چي؟
ميدونيد الان چنده؟
راستي نظرتون راجع به GA-EP43-DS3L چيه؟ تو بازار موجوده و قيمتش هم 140000 تومن هست.
آخه بيشتر براي من PCI Express 2.0 براي Geforce 9600GT مهمه!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks