باز هم ممنون .
خوب من نشستم فکر کردم و حالا می خوام یه کم بحث رو بیشتر باز کنم ... من به طور کلی سفارش میگیرم برای کارهای رندرینگ . برای همین چون تعداد سفارش ها علاو بر کار خودم هم زیاده واسه همین سیستم باید چندیدن عملیات گرافیکی و رندرینگ رو هم زمان انجام بده و در صورتی که رندر تمام نشه باید روشن بمونه که معمولا هم این اتفاق می افته و 4 روز 5 روز در سیستم خودم روشن موندن هست . چون رندر ها برای کیفیت چاپ باید باشه حجیم و سنگینه از طرفی تعداد زیاد . همچنین سیستم باید پایداری بالایی داشته باشه . به این سیستم قراره یک یو.پی.اس هم متصل بشه .
بودجه چیزی حدود 3 میلیون تومان حالا یه کم بیشتر شد عیبی نداره در واقع اول هم گفتم بودجه محدودیت خاصی نداره . چون کار من استفاده از این سیستم و بابت هر دقیقه رندرگیری قیمتی تعیین کردم که از مشتری دریافت می شه .
دقت کنید هزینه فقط بابت سخت افزار درونی سیستم و کیس و پاور و سیستم خنک کننده استفاده می شه و شامل مانیتور و قطعات جانبی نیست .
دوم اینکه مهرداد جان شما رو کجا میشه ملاقات کرد لطفا یه آدرس به صورت خصوصی به من بده .
دوم اینکه چون عده ای گفتن gigabyte هم با همین قابلیت ها مادر بورد هایی داره که از ایسوس بهتره و سرعت انتقال دیتا بین قطعات داخلش بیشتره همچنین خنک تر و باز تر ه واسه همین می خوام ببینم من این اطمینان رو بر چه حسبی حاصل کنم ؟ ... اگر استفاده از نتایج تسته کجا این نتایج تست رو ببینم و چه عناوین و اعدادی بیانگر عملکرد بهتر و سرعت بهتر و توانایی بهتره ؟! ...
در واقع با اطلاعات پراکنده ای که به من دادن راجع به قطعات من واقعا سر در گم هستم ... ضمنا اینو همه خوب می دونیم که ملاک انتخاب فوق تخصصی مبنی بر قیمت نیست و صرفا بر
اساس توانایی و کارایی قطعات و پاسخگویی آنهاست . ما داریم قطعاتی که قیمت فووق بالایی دارند اما ممکنه بعد از تهیه 1/3 نیاز من رو پاسخگو نباشن و یا بعد از مدت کوتاهی دچار نقص خرابی و سوختن بشن .
در آخر اینکه در مورد کارت گرافیک هم بگین چه مارکی خوبه و اگر از چند کارت گرافیک به صورت موازی استفاده بشه بتره یا نه . و اگر آره ATI یا nVidia ؟؟ Cross fire or SLI
دوستان متخصص سخت افزار و اورکلاکینگ ( آزمایش کننده واقعی ) که در تهران یا تبریز هستند لطفا آدرس تماس و تلفن خودشون رو جهت مراجعه و مشاوره حضوری به من به صورت پیام خصوصی بدن تا بهتر بتونم نتیجه بگیرم و حداقل از آزمایش هاشون از نزدیک بازدید کنم .
این عکس ها رو ببینین و نظر بدین و اینکه مربوط به چی هست ؟ ...من به اصطلاحات قطعات سخت افزار ها آشنا نیستم واسه همین خیلی سر در گم شدم از نتایج آزمایش ها ...
لینک مقایسه همه ی CPU ها
ضمنا این مدل برای چی به درد می خوره ؟! Asus Rampage III Black Edition Intel X58/ICH10R Chipset DDR3 Triple-Channel Memory
لطفا لینک بحث و معرفی تکنولوژی پردازنده ها رو هم بزارین تا سریع تر بشه به نتایج دست یافت مثلا همون معرفی سندی بریج و دیگر معماری ها و مزایا و معایبشون .
مرسی

Bookmarks