با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و همه عزیزانی که پاسخ سوالات من رو ارسال کردند و بنا به درخواست دوستان و برای بهتر نتیجه گرفتن قرار بر این شد که این تاپیک رو ایجاد کنم

موضوع :
در حال حاضر :
من یک سیستم با مشخصات زیر دارم که زیاد برای کارم پاسخگو نیست در حال حاضر .. چون کارم هی سنگین تر میشه ..
البته سیستم خودم رو هم برای بهترین پیشنهاد می فروشم ... مشکلی نداره تمیزه - سال 2007 خریدم .. رو هم رفته کمتر از 4 ماه کار کرده که می تونین ببینین.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم فعلی :
CPU : Pentium D 925 - 3.00 GHz - Intel
LGA 775 ( FC-LGA4)

Main Board : Elite Group - PX1
chipset: intel p965 ( boardware-p) + ICH8DH

Ram : 4GB - DDR2 - 800 - Apacer - PC2-6400

Graphic Card : Nvidia Geforce 7600GS ( G73 )- 256 MB GPU - GDDR3 SDRam - 128 bit

Power : 480 Green از توان وات پاور مطمئن نیستم ... نمی دونم از راه نرم افزاری چه جوری میشه فهمید ؟!
Case green model : ?!+ with LCD Sensorse

اجزای غیر قابل فروش :
HDD - 2* 500 GB - 7200 - maxtor SATA2
monitor : LG 22 inch Full LED digital - full HD
2 * DVD writer LG

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقاضا :

عزیزانی که فقط احساسی و تعصبی نظر میدن لطفا بدونن که من به یه بررسی و نتیجه فوق تخصصی نیاز دارم پس ...
در حال حاضر هم می خوام بهترین پیشنهاد Economic برای کار رندرینگ و گرافیکی هم زمان رو انتخاب کنم برای تهیه سیستم جدید .
چه CPU و قطعاتی کاملا مچ با هم برای کارم مناسبه ؟ .. با ذکر دلیل و مدرک و لینک آزمایش ها -

کل مجتمع پایتخت تهران و بازار رضا و اکباتان تهران رو متر کردم اما اکثرا چون فروشندن و هیچ کدوم نمی گن ماست من ترشه یه قطعه ای که حتی خودشون هم ندیدن می ندازن به آدم ..که من از این حرکت متنفرم ... همچنین بازار های تبریز رو هم گشتم : ابریشم - سهند - سبلان - شهریار - متاسفانه موضوع عین تهران بود .. دیگه دیدم فروشنده فقط یه فروشندست !! ...به خیال خودم گفتم شاید دو قطب بزرگ کامپیوتر ایران بتونه نتیجه بده ...که نشد .. پناه آوردم اینجا ! ...

هدف و کاربری سیستم جدید :
کار با نرم افزارهای گرافیکی معماری و رندرگیری های بسیار سنگین به صورت هم زمان
Revit - 3Ds Max - Rhino - Quest 3D - V-Ray - Qsketchup - photoshop - ACad
از سیستم برای کار های روزانه هم مانند فیلم و موزیک هم استفاده میشه همچنین بازی

برای رندرگیری حداقل 12 ساعت هر روز هفته روشن باید باشه .. پس به کولینگ و خنک کنندگی و مصرف بهینه برق هم دقت بشه ..و راه حل ها توضیح و راهنمایی بشه لطفا.

محدودیت قیمت و بودجه :
محدودیت خاصی ندارم ... اما خرج گزاف و الکی نمی تونم انجام بدم .. واسه همین یه بررسی فوق تخصصی می خوام که بتونم با کمترین قیمت بیشترین بهره رو ببرم .

سخن آخر و مهم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه من دیابت و یه مشکل ساده دیگه دارم که هزینه های درمانیم بالاست و از طرفی چون دانشجو هستم خرجم خیلی بالاست ... پس لطفا پیشنهاد هاتون دقیق باشه ... من نون در آوردنم از همین کار با کامپیوتر هست پس لطفا چیزی باشه که حداقل 6 سال کار کنه چون در امدم کمه ...ضمنا تکنولوژی های آینده رو هم در نظر بگیرین که اگر مثلا ویندوز 8 اومد و سال 2012 نمردیم ! بتونم ازش استفاده کنم به خصوص اینکه 64 بیتی باشه که بعدا سیستم ها 128 بیتی شد لنگ نزنه ...!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بسیار ممنون از لطف اساتید بزرگوار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگر فروشنده هم سراغ دارید و یا می تونین به قیمت همکار برام جور کنین لطفا کمک خودتون رو از من دریغ نکنین ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید