تا از کافی نت نرفتم اینم بگم مادربرد ها فقط از بین این برند ها باشه
gigabyte ,msi ,asus
SSA Leopard
با سلام بچه ها یکی از رفقا به ما رو زد برم براش مادربرد بگیرم تو این هیر و بیر که من سیستم هم خونه ندارم ÷اشودم تا کافی نت اومد تا از شما مشاوره بگیرم
اولا بگم سی پی یو مورد نظر که دارم amd atlon II X4 630 هست و برای انتخاب مادربرد طبق معمول گیج موندم
مادر برد انتخابی می خوام قیمتش نهایت 160 باشه
گرافیک هم 4670 ار ati هست
در ضمن دو تا از بهترین مادر بردهای دارای گرافیک انبرد رو هم اگه معرفی کنید ممنون می شم و می خواستم بدونم ایا گرافیک های انبرد رو می شه با کارت 4670 کراس فایر کرد ؟
و اگه بشه با مادربرد مورد نظر بشه کش l3 رو هم فعال کرد که عالیه (اور کلاک هم می خوایم در حد 4gGhz تا 4Ghz هم جواب بده دیگه)
ولی هم مادربرد با گرافیک انبرد معرفی کنید هم بدون گرافیک
بچه ها منتظر یاری شما هستم ÷ست ها رو از روی گوشی چک می کنم فقط سریع تو رو خدا که شنبه برم ÷اساژ ایران براش بگیرم
اقا نیما ، بهادر، مهدی، رضا، محمد علی و..........( دیگه اسم همرو نمی تونم بنویسم فاکتور می گیرم )
مارو تنها نزارین
|
|
SSA Leopard
تا از کافی نت نرفتم اینم بگم مادربرد ها فقط از بین این برند ها باشه
gigabyte ,msi ,asus
سلام
با توجه به ساپورت پردازندههای جدید 6 هستهای جدید پیشنهادم این مینها هستش
غیر آنبرد
asrock m3a770de 80
gigabyte GA-MA770T-UD3P 105
آنبرد
asrock m3a790gxh/128 120
gigabyte GA-MA785GT-UD3H 125
بنظرم بیشتر از این هزینه کردن زیاد جالب نیست ، حتی پیشنهاد میکنم یدونه asrock n68-s3 به قیمت حدود 50 تومن فعلا بگیرید تا مادربردهای جدید به قیمت واقعی خودشون برسند و ۲-۳ ماه دیگه یه مادربرد اساسی خرید کنید که تا چند سال آینده راحت باشید (منطورم مادربرد با پشتیبانی از sata/usb 3 هستش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 16-04-10 انجام شده است
lorn (16-04-10)
SSA Leopard
SHARMAN DE FINGILISH POST MIDAM
AZ GOSHI DARAM POST MIDAM
AGHA NIMA BA TASHAKOR FARAVAN
gigabyte GA-MA785GT-UD3H
IN MODEL AYA CROSS FIRE BA CARD 4670 AMKAN PAZIRE
BAZ HAM AZ HAME BABAT POST FINGILISH MAZERET MIKHAM
4670 با هیچ مدل گرافیک آنبرد هیبرید کراسفایر نمیشه و گرافیک آنبرد عملا بی استفاده میمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (16-04-10)
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم بازی کردن هم مد نظر دوست شما هست که قاعدتا باید باشه چون کارت 4670 برای سیستمی که بازی مد نظرش نیست زیاد از طرفی این کارت دیگه توی اخر عمر خودش خرید این کارت الان با این که یکی از بهترین ها بود تو قیمت خودش الان دیگه توجیح نداره شما برای کارت 4670 حداقل باید 80 هزار تومان هزینه کنید برای مادربرد هم که 160 هزار تومان کنار گذاشتید مجموع این دو تا میشه 240 هزار تومان اگر یه مادر برد ارزان مثلا همین asrock n68-s3 که آقا نیما معرفی کرد رو انتخاب کنید می تونید کارت گرافیک 5770 هم برای سیستم تهیه کنید حسن این کا این که شما دیگه کارت گرافیک که توی اخر عمر خودش ندارید از طرفی این مادر برد از DDR3 پشتیبانی میکنه پس برای خرید رم های جدید هم مشکلی ندارید اینطوری کل سیستم شما پرفورمنس بهتری داره در بازی که خیلی عالی تر میشه در سایر موارد هم کم نمیاره جز در اورکلاک cpu حالا شما باید ببینید اولویت برای دوست شما اورکلاک یا بازی کردن بهتر حسن انتخاب این مادر برد این که گرافیک انبرد داره و خیلی ارزان و اگر جواب کار شما رو نداد بدها با توجه به گرافیک انبرد و ارزان بودنش می تونید با کمترین ضرر تعویضش کنید. اما اگر بعد ها بخواین کارت گرافیک رو عوض کنید ضرر به مراتب بیشتری رو می بینید .
اسن برند ها رو الان دیدم متاسفانه اون برند ها معمولا مادر برد ارزان قیمت DDR3 ساپورت ندارند یا من ندیدم در ضمن برای فعال کردن کش اولا که شانسی و 100 % نیست دوم این که باید روی فنوم های امتحان کرد فکر نمی کنم پردازنده های اتلون شانسی برای این کار داشته باشند.
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 16-04-10 انجام شده است
lorn (16-04-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks