سلام دوستان این تاییک مشابه تاپیک amd برای مین بردهای اینتلی باز کردم .
اولین سوال خودم مین برد گرافیک انبرد 775 که تمام خازن هاش سالید باشه معرفی کنید ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان این تاییک مشابه تاپیک amd برای مین بردهای اینتلی باز کردم .
اولین سوال خودم مین برد گرافیک انبرد 775 که تمام خازن هاش سالید باشه معرفی کنید ممنون
|
|
عزیز اینجوری آخرش سیستم دلچسبی گیرت نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میخوای از تجربیات دیگران استفاده کنی بیا کاربری و بودجتو بگو تا بشه ترکیب خوبی بهت پیشنهاد کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببین عزیز جان سیستم کاربرد اداری با عمر بالا و LCD میخوام تا 500-550
این چطوره
GIGABYTE GA-G41MT-D3
وقتی صحبت از عمر بالا میشه یک سری مشخصات ظاهری در مادربرد وجود داره که میتونه به صورت حدودی عمر مفید اون رو نشون بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال این مادربردی که لینک دارید دارای 2 فاز تغذیه پردازنده و خازنهای جامد هستش
حالا یه مادربردی که دارای 4 فاز تغذیه باشه و خازنهاش هم جامد باشه 2 برابر و اگر دارای 8 فاز باشه 4 برابر این مادربرد عمر خواهد کرد
البته میزان مصرف و تکنولوژی cpu هم در عمر مادربرد تاثیر مستقیم داره برای مثال اگر بر روی این مادربرد یک پردازنده 65 واتی نصب بشه عمر مادربرد خیلی بیشتر از زمانیه که یک پردازنده 120 واتی روش نصب بشه
پارامتری دیگه که در طول عمر قطعا تاثیر گذار خواهد بود میزان ریپل پاور هستش ، هر چه این ریپل کمتر باشه برق صافتری به قطعات سیستم میرسه و قطعات مربوط به تصویه و تبدیل برق خنکتر خواهند بود
بعد از این توضیحات بریم سراغ سیستم شما
شما که حدود 350 تا 400 تومن برای کیس بودجه دارید 2 انتخاب پیش رو دارید
1- پلتفرم 775 اینتل
2- پلتفرم am3 از amd
بین این دو پلتفرم بنده قطعا گزینه دوم رو پیشنهاد میکنم
مادربردها و پردازنده های 775 که همین امروز هم تولید و عرضه میشن از تکنولوژی ساخت قدیمی استفاده میکنند که اندکی بهینه شده و هم از نظر قدرت و هم از نظر طول عمر معمولا قابلیتهای قطعات پلتفرم am3 که ماکزیمم از سال گذشته شروع به عرضه شدن رو ندارند
به عبارت ساده تر این مادربرد شما با یک پردازنده e7500 و پاور 330 گرین از نظر قیمت با یک سیستم m3a770de ازراک ، athlon ii 620 و پاور مشابه هم قیمت هستند ولی از نظر قدرت و طول عمر قابل قیاس نیستند و سیستم دوم حداقل 1.5 برابر قدرت و طول عمر خواهد داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب اوکی من قانع فقط مشکل همیشگی من با ازراک عدم موجودی تو بازاره ؟ این هست الان تو بازار با گارانتی شاپ ؟
ضمنا گرافیک چی پیشنهاد میدید ؟
ممنون
شما کدوم شهر تشریف دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
تهرانیم سر اون مین 768 ازراک هرچی گشتم پیدا نکردم
در حال حاظر این مادربرد به قیمت حدود 65 تومن موجود هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
770DE3L(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/photo/770DE3L(m).jpg
اگر پسند کردید بفرمائید تا آدرس بدم تشریف ببرید تحویل بگیرید
کاربر شهرسختافزار
گرافیک هم پیشنهاد بدید ممنون میشم ادرس و تلفن و برا من پخ کنید لطفا
گرافیک از 3450 به قیمت حدود 42 تومن میتونید بخرید به بالا ، شماره تماسی که بهتون میدم معدن گرافیک کارت هستش که اونجا تشریف ببرید دست خالی بر نمیگردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amrdiab (17-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks