توی برد گیگابایت میتونی از برنامه USB Blocker هم استفاده کنی . امکان دیسیبل کردن Usb ها در بایوس هم هست .
usb-1.jpg
GIGABYTE Latest 9 Series Software Utilities
با سلام
مادربردی نیاز دارم که امکان غیر فعالسازی پورتهای USB از طریق بایوس رو داشته باشه.
این سیستم قراره بهعنوان یک کلاینت در شبکه کار کنه و میخواهیم یوزرهاش امکان انتقال فایل (از طریق فلش، رم، سیدی و ...) را نداشته باشند. سیدی رام روی سیستمها نمیبندیم. کیبرد و ماوس با پورت PS2 استفاده میکنیم. پرینتر از طریق پورت شبکه وصله. فقط میماند پورتهای USB که باید از طریق بایوس غیرفعال بشوند.
لطفاً مادربردهایی رو معرفی کنید که حتماً این قابلیت رو داشته باشند.
سوکت 1151 باشه با چیپ H110
|
|
توی برد گیگابایت میتونی از برنامه USB Blocker هم استفاده کنی . امکان دیسیبل کردن Usb ها در بایوس هم هست .
usb-1.jpg
GIGABYTE Latest 9 Series Software Utilities
کاربر فعال انجمن سختافزار
این برنامه هم هست
disableusb_free.zip دانلود
ENASAP (06-10-16)
ضمن تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظاهراً راهحلهای نرمافزاری زیادی داره ولی ترجیح میدهم از طریق بایوس غیرفعال بشه.
قبلاً مادربردهایی با این قابلیت دیدم ولی مدل هاشون رو خاطرم نیست!
اگر اساتید لطف کنند و مدلهایی با سوکت 1151 رو معرفی کنند ممنون میشوم چون حدود 10 الی 12 تایی باید تهیه کنیم برایم مهم هست قبل از خرید از داشتن چنین قابلیتی مطمئن بشوم.
عموما بایوس های uefi توسط app های خود سازنده این قابلیت گنجانده میشه . من روی اسوس و گیگابایت و ازراک تو بایوس امکان غیر فعال کردن usbدر بایوس رو ندیدم .
عزیز الان اکثر اداره جات پورتای usb رو از طریق همون شبکه کنترل میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدهید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوری؟
شما که admin هستی از طریق شبکه Lan باید با نرم افزارهای مختلفی مثل Net Monitor for Employees کامپیوترهای مقصد رو کنترل کنی و براشون محدودیت ایجاد کنی مثلا جلو اجرای فایل های exe رو ببندی .صفحه دسکتاپشونت رو کنترل کنی.یا نزاری فلش مموری یا گوشی همراه تو کامپیوتر مقصد اجرا شه .من پیشنهاد میکنم تو مبحث سرور و شبکه یه آموزش کوتاه مدت باید ببینی .
نه من ادمین این شبکه نیستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این مورد اگر بشود پورتهای USB رو از طریق بایوس غیر فعال کنیم کافی هست. قبلا چند سال پیش روی چند تا مادربرد این قابلیت رو دیده بودم ولی این مادربردهای سوکت 1151 رو میخواستم اگر دوستان و اساتید مدلی رو میشناسند که این امکان رو داشته باشه معرفی کنند.
ترجیحا چیپ H110 باشه بهتره ولی اگه B150 یا بالاتر هم بود اشکالی نداره
DOOM999 (06-10-16)
روی بردهای قدیمی این مورد تو بایوس بردها بود . بردهای uefi عموما این حالت رو ندارند . سازمانها مدیر شبکه با اکتیو دایرکتوری usb را غیر فعال میکنه .
DOOM999 (06-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks