سلام"
من دنبال یه مادربرد ارزان قیمت برای بازی کردن هستم؛ سوکت AMD نباشه بهتره؛ تا 300 ت میتونم هزینه کنم.
ممنون میشم جوابمو بدید.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
سلام"
من دنبال یه مادربرد ارزان قیمت برای بازی کردن هستم؛ سوکت AMD نباشه بهتره؛ تا 300 ت میتونم هزینه کنم.
ممنون میشم جوابمو بدید.
|
|
خب سی پی یو تون چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad1011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
کاربر شهرسختافزار
Intel Haswell Core i3-4170 CPUبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم این خوبه.
ASUS H81-PLUS Motherboard
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
Mohammad1011 (22-07-16)
ASRock P85 Pro3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad1011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16), Mohammad1011 (22-07-16), TechRadar (22-07-16)
اینم برد خوبیه : MSI B85-G41 PC Mateبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad1011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برتری هاش نسبت به ازراک، خروجی گرافیکی و پشتیبانی از کراس فایر (البته روی این برد و سی پی یو ارزشش رو نداره).
البته برد ازراک حرفه ای تر به نظر میرسه.
...
mohammad- (05-08-16), Mohammad1011 (22-07-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks