سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر من حقیر اول باید بگی چقدر می تونی هزینه کنی؟ یا این طوری بگم بهتره چقدر مایه تیله داری؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام
از اعضای محترمی که در مورد انتخاب یک سیستم مناسب برای کاربرد های منزل ( بازی و کار با نرم افزارهای معمولی) اطلاعی دارند مخصوصا انتخاب مادر برد و سی پی یو در خواست راهنمایی دارم
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر من حقیر اول باید بگی چقدر می تونی هزینه کنی؟ یا این طوری بگم بهتره چقدر مایه تیله داری؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahadjah برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمی که برای بازی خریده بشه با سیستم خانگی خیلی فرق می کنه و جزو کاربری های حرفه ای محسوب میشه!
شما باید مشخص کنی که اولا چقدر میخوای هزینه کنی و دوما چقدر دوست داری از بازی لذت ببری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. اگر شما بخواين بازي کنيد اونم بازيهاي 2009 بايد سيستم خوبي جمع کنيد با کارت گرافيک نسبتا بالا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahadjah برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگر هدفتون کارهاي معمولي باشه و اجراي بازيها در گرافيک متوسط خوب قضيه قرف مي کنه.
بهتره که اول هزينه اي رو که مي خواين بپردازيد بفرمائيد و بعدش هم قطعات يا سيستمي رو که مي خواين بگيد تا راهنمائيتون کنم.
سوالي بود در خدمتم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks