دوست گرامی پردازنده 3870 دارای گرافیک 6550D است نه 6650 که امکان هیبرید کراسفایر با 6670 را دارد ولی در پرفومنس تاثیر ناچیزی داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط floowers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم ارزش هزینه بیشتر نسبت به 631 را برای کار شما که فقط هدف بازی دارید را ندارد
اگر رزولیشن مانیتور شما بالاست و میخواهید در ماکزیمم پیکسل بازی بفرمائید خیلی بهتر میدانم بخشی از بودجه خود را برای گرافیک قویتر هزینه کنید
برای مادربرد هم میتوانیددر این رنج قیمت که فرمودید از کلیه برندها خرید بفرمائید ولی شخصا مادربردهای ازراک را تست کردم و به راحتی هر نوع پردازنده این نسل را تا 25% میتوانند آورکلاک کنند ( مادربردهای الایتی که تست کردم در حالت آورکلاک 10% هم رندوم شدند )
به هر حال باز به شما پیشنهاد میکنم در مرحله اول گرافیک کارت خود را با یک گرافیک 6770 به بالا تعویض بفرمائید اگر باز مشکل داشتید و با آورکلاک پردازنده و رم حل نشد برای مادربرد و پردازنده هزینه بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks